Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat pt. amplificator de masina

Vizitator Sethnakht

Postări Recomandate

Vizitator Sethnakht

Salut, as vrea sa-mi instalez un amplificator in masina.. scopul sau ar fi sa amplifice semnalul iesit din laptop si sa-l dea mai departe spre boxe.. am vazut unul la conex electronic ( http://www.conexelectronic.ro/content/c ... &setRPP=10 ) de 70W (nu scrie daca are 2 cai sau una singura).

Credeti ca amplificatorul asta ar putea sa duca 4 boxe de 40W rms? (nu-mi trebuie discoteca in masina, sa se auda decent). Tot acolo pe pagina am mai vazut unul de 2x40W.. din ce mi-a explicat un prieten cel de 2x40 ar fi mai bun decat ce de 70 (presupunand ca cel de 70 are o singura iesire). Voi ce ma sfatuiti sa cumpar?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• luc

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Marku

Cel de 70W are un singur canal si nu prea cred ca functioneaza pe 2ohm(daca legi 2 boxe in paralel vei avea 2 ohm).In schimb cel de 2*40W se poate pune pe 2ohm fara probleme.Exact la fel am avut si eu de mult pe masina si a mers perfect.Plus ca cel de 2*40 este mai ieftin.Bafta.

Link spre comentariu

e mai bun ala cu tda 1562 care zice ca are 70w,zic eu sa pui cele 4 boxe cate doua in serie in paralel cu celelalte doua in serie si iese 4ohmiin care tot bagi 50w din amplificatorul de 70w cu un canal,dar e ceva sigur,cel putin mie imi place cum suna tda1562.

Link spre comentariu

eu am un amplif de bass cu tda1562 .... si pot sa zic ca am ramas placut impresionat de performante ..... se "infinge" bine :drac: :arme:

Posted Image

Posted Image

cam asa arata .... e facut pt a fi montat in incinta :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări