Vizitator Sethnakht Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Salut, as vrea sa-mi instalez un amplificator in masina.. scopul sau ar fi sa amplifice semnalul iesit din laptop si sa-l dea mai departe spre boxe.. am vazut unul la conex electronic ( http://www.conexelectronic.ro/content/c ... &setRPP=10 ) de 70W (nu scrie daca are 2 cai sau una singura). Credeti ca amplificatorul asta ar putea sa duca 4 boxe de 40W rms? (nu-mi trebuie discoteca in masina, sa se auda decent). Tot acolo pe pagina am mai vazut unul de 2x40W.. din ce mi-a explicat un prieten cel de 2x40 ar fi mai bun decat ce de 70 (presupunand ca cel de 70 are o singura iesire). Voi ce ma sfatuiti sa cumpar? Link spre comentariu
Vizitator Marku Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Cel de 70W are un singur canal si nu prea cred ca functioneaza pe 2ohm(daca legi 2 boxe in paralel vei avea 2 ohm).In schimb cel de 2*40W se poate pune pe 2ohm fara probleme.Exact la fel am avut si eu de mult pe masina si a mers perfect.Plus ca cel de 2*40 este mai ieftin.Bafta. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 cel de 70 W este cu TDA1562 si este mono - si are 70 W/4ohmi cu 10 % THD cel de 2 X 40 W este cu TDA8560 si este .... dupa cum se vede stereo - si are 2 X 40 W/2ohmi cu 10 % THD pt mai multe detalii cauta pe http://www.alldatasheet.com - pune acolo codul integratului si da SEARCH bafta !!! Link spre comentariu
luc Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 e mai bun ala cu tda 1562 care zice ca are 70w,zic eu sa pui cele 4 boxe cate doua in serie in paralel cu celelalte doua in serie si iese 4ohmiin care tot bagi 50w din amplificatorul de 70w cu un canal,dar e ceva sigur,cel putin mie imi place cum suna tda1562. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 eu am un amplif de bass cu tda1562 .... si pot sa zic ca am ramas placut impresionat de performante ..... se "infinge" bine :drac: :arme: cam asa arata .... e facut pt a fi montat in incinta :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum