Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

12V cu 1.2A!!

Vizitator darkangel655

Postări Recomandate

Vizitator darkangel655

buna ziua! am si eu un ipod, 2 boxe de vreo 5W cu un jack 3.5mm de la un sistem 2.1, si am placa dintrun alt sistem 2.1 cu tot(volum, On/Off transformator 220v 50hz a 12V 1.5A), doar ca jack-ul pentru out la boxele lui nu ma merg! sa asr finalu din cate stiu si are doar de la "subwoofer-ul" lui oiginal si iam scos boxa de 10W 8ohm si in locul lui iam pus boxele de 5W si chesti ca am pus la ipod si am mers, mono evident, si se aude oke, in jur de ~40hz ~20.000hz!doar ca eu as vrea sa il folosesc ca pe un difuzor portabil la ipodintrebarea mea este as putea pune 2 bateri de 9v? sar auzi destul? sau ar trebui sa ii fac ceva in plus?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

1

• marinescug

1

Vizitator darkangel655

si cam cat ar tine acumulatori astia??? 1 ora 2?LE: aporpo eu trebe sa scot transformatorul si conectesz acumulatorul nu???, si transformatorul las putea folosi drept incarcator pentru acumulator?

Link spre comentariu

si cam cat ar tine acumulatori astia??? 1 ora 2?LE: aporpo eu trebe sa scot transformatorul si conectesz acumulatorul nu???, si transformatorul las putea folosi drept incarcator pentru acumulator?

Preferabil sa foloseti un circuit de control al incarcarii, mai ales pentru evitarea incarcarii peste limite, caldura, neplaceri....Acumulator = posibile probleem la scurtcircuite, sigurante dupa el si circuit de limitare a curentului absorbit. (un stabilizator integrat smekerit ca sursa de curent )
Link spre comentariu
Vizitator darkangel655

nu prea ma pricep sa fac asa ceva, dar lam smecherit altcumva, nu il pot purta, il pot folosi doar la 220V! am modificat cutia principala unde e boxa , am taiat firul de la curent si am pus un incarcator de ipod care are un intrerupator, si am mai luat o mufa jack si pot controla, adica am 2 mufe jack unu iesit la ipod unde e docku pe boxa, si un la iesire pentru altele (pc, leptop, psp, etc.) si si acolo am pus din nefericire 3 intrerupatoare (left, right, "bass" sau cum e) si am facut ca in imaginea de jos. am legat mufa originala la mijloc, si cand misc in dreapta cand in stanga ca sa fie ori la ipod ori la celelalte!, imi place ideea doar ca nu imi place ca am si 3 intrerupatoare... :sparge: as vrea unul, doar ca daca pu sa zicem la left si merge de la un mp3 si pun ipodul acolo ma tem ca se va auzi in right de la amandoua si am pus 3 pentru siguranta.Imi pare rau, dar nu prea stiu termeni, sau sa fac scheme

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări