Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe BlueTech

pole

Postări Recomandate

Buna tuturor, am facut o comanda pe net pentru o pereche de boxe Behringer (nu mai stiu modelul) si firma respectiva nu mai avea in stoc iar consultantul de vanzari mi-a recomandat BlueTech ep115. Daca are cineva modelul acesta si stie cum se comporta as fi recunoscator daca imi ofera niste informatii ...sau cei care stiu ceva despre ele...o opinie, ceva. Vreau sa zic ca comanda a plecat deja catre mine...asa ca daca am luat teapa...asta e. (poate ca nu chiar avand in vedere pretul redus)ca sa completez...intentionez sa le folosesc la sonorizari

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

2

• pole

2

• Jimmy

1

• iahim999

1

Top autori în acest subiect

Din cate imi amintesc sunt cam slabe ca performante. Despre difuzorul de 15" nu stiu, dar parca la filtre nu stau prea bine, in sensul ca au un filtru doar pe inalte, si acela de ordinul 1.Iar inaltele sunt piezzo, deci nu prea bune.Dar depinde de zona unde vei face sonorizari, adica de ce concurenta ai si de clienti. Ca pret sunt bune. Probabil nu se va dovedi a fi o investitie proasta.

Link spre comentariu

Buna tuturor, am facut o comanda pe net pentru o pereche de boxe Behringer (nu mai stiu modelul) si firma respectiva nu mai avea in stoc iar consultantul de vanzari mi-a recomandat BlueTech ep115. Daca are cineva modelul acesta si stie cum se comporta as fi recunoscator daca imi ofera niste informatii ...sau cei care stiu ceva despre ele...o opinie, ceva. Vreau sa zic ca comanda a plecat deja catre mine...asa ca daca am luat teapa...asta e. (poate ca nu chiar avand in vedere pretul redus)ca sa completez...intentionez sa le folosesc la sonorizari

Cand le primesti sa imi spui si mie cat sunt de bune aceste boxe :dans:
Link spre comentariu

Difuzorul de bass este un "EW-15EP" (un difuzor bunicel la bani lui cu medi destul de bune dar nu prea coboara in frecventa) dar din pacate are tweeter piezoelectric (dar se poate inlocui cu ceva dinamic, EX: "comp 34") la 299 lei bucata nu poti cere mai mult!

Link spre comentariu

si eu ma gandeam tot asa...cand am auzit cat costa. M-a inbarligat vanzatoarea la telefon (de fapt asta si este job-ul ei) si mi-a luat ochii ca sunt de 15". Oricum ma gandesc ca o sa reziste atat cat sa-si scoata banii. Multumesc tuuror pt sfaturi. Daca cineva are si le foloseste sa-mi zica si mie cum suna si cu ce da in ele. (eu am un T.amp E800)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări