quinn Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Va rog sa ma ajutati cu o schema pt batranul Jazzy!Va multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Salut ! Mai intai citeste regulamentul viewtopic.php?f=17&t=12666 si dupaia sa cereti schema. Succes ! Link spre comentariu
FLORINV69 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Cel cu 8 programe? Link spre comentariu
quinn Postat Septembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Scuze,n-am stiut ca exista mai multe tipuri.Proprietarul inca nu l-a adus sa-l vad ca sa pot spune cu ce este echipat mi-a spus doar ca este vb de Jazzi! Link spre comentariu
Vizitator doruchira Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Va rog si eu, daca are cineva o schema sau manual service pentru TV Jazzy model TC2025LAS (cel cu mai mult de 8 canale). Sunt bucuros si daca primesc sfaturi. Problema: nu preia comenzi de la telecomanda. Adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected]. Multumesc anticipat. Doru Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Primul sfat este sa verifici telecomanda.Apoi sa fi sigur ca este telecomanda care trebuie.Ce procesor are tvul? Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Telecomanda e ok ?Modulul IR este alimentat si functional ?Tensiunea de 5V este corecta si ... stabila ? Link spre comentariu
Vizitator doruchira Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Referitor la telecomanda: Nu am telecomanda originala TZRM 22. Am o telecomanda Pilot P2197 care a functionat initial cu televizorul. Telecomanda are bateriile ok (le-am masurat). La apasarea tastelor ledul martor de pe telecomanda palpaie. Din pacate televizorul nu are led martor.Procesor TV: MN15245FEK, memorie MN1220.Pe modulul receptor IR intre pinii 5V si GND am 4,86V masurati cu un aparat de masura chinezesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Macar verifica cu o camera de telefon daca telecomanda emite pe ledul de infrarosu desi nici asta nu spune 100% ca este ok daca emite.ledul martor nici atat.Nu de alta dar poate muncesti degeaba si de fapt telecomanda este de vina. Link spre comentariu
Vizitator doruchira Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Multumesc pentru ideea cu telefonul. Nu stiam smecheria asta. Am probat si telecomanda pare sa fie ok. Pe camera de la telefon ledul devine stralucitor cand apas butoanele de pe telecomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum