Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv jazzy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• quinn

2

• dan cod

2

• FLORIN IORDACHE

1

• FLORINV69

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...
Vizitator doruchira

Referitor la telecomanda: Nu am telecomanda originala TZRM 22. Am o telecomanda Pilot P2197 care a functionat initial cu televizorul. Telecomanda are bateriile ok (le-am masurat). La apasarea tastelor ledul martor de pe telecomanda palpaie. Din pacate televizorul nu are led martor.Procesor TV: MN15245FEK, memorie MN1220.Pe modulul receptor IR intre pinii 5V si GND am 4,86V masurati cu un aparat de masura chinezesc.

Link spre comentariu

Macar verifica cu o camera de telefon daca telecomanda emite pe ledul de infrarosu desi nici asta nu spune 100% ca este ok daca emite.ledul martor nici atat.Nu de alta dar poate muncesti degeaba si de fapt telecomanda este de vina.

Link spre comentariu
Vizitator doruchira

Multumesc pentru ideea cu telefonul. Nu stiam smecheria asta. Am probat si telecomanda pare sa fie ok. Pe camera de la telefon ledul devine stralucitor cand apas butoanele de pe telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări