massacre122 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 cum spune si titlu stie cineva parametrii t/s? http://i38.tinypic.com/2e2guio.jpg Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Ia vezi daca asta e modelul cautatviewtopic.php?f=4&t=64355&hilit=+parametrii Link spre comentariu
massacre122 Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 este pt cel de 20cm,eu vreau pt 25cm.mersi de interes Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 si eu sunt curios de aceste difuri ... cine are date va rog divulgati tot Link spre comentariu
massacre122 Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 eu am niste incinte cu 4 difuri (2 pe boxa) bagate cam in 80 l da parca nu scot untu din ele si vreau sa stiu exact ce pot ca sa stiu cum modific incinta..... Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 deci le ai deja ? spune si mie ... scot ceva ? isi fac banii ? vreau sa cumpar si eu pentru un proiect . Oricum , eu cred ca trebuie minim 100 litri , dar din nou , in lipsa de parametri nu stiu sa iti spun sigur , si am cautat parametri de am inebunit ( si i-am inebunit si pe cei de pe forum mai mult ca sigur) Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 eu am niste incinte cu 4 difuri (2 pe boxa) bagate cam in 80 l da parca nu scot untu din ele si vreau sa stiu exact ce pot ca sa stiu cum modific incinta.....Bass reflex sau inchise? Pe ce amplificator? Link spre comentariu
massacre122 Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 sunt foarte bune dar ai grija cand le cumperi mai au si defecte. au 150 rms cursa undeva la 4 cm bass profund,eu unu sunt multumit.eu dispun de 130l in cutie acum conteaza si la cat le acordezi eu am facut dupa ureche si acum vreau sa fac ca la carte daca tot am dat niste bani pe difuri si pe restu ca sa fac 2 boxe.sunt in incinta bass reflex amplif harman kardon hk 3480 si am incercat si cu 250w rms din cv pro nu mai stiu exact un blue tech....http://it.tinypic.com/r/2hhn2gh/7 Link spre comentariu
massacre122 Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 nu stie nimeni?????? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Stiu ca e destul de tarziu dar poate ajuta si pe alti care au acest difuzor.Am procurat acest dif recent si am zis sa fac un sub bas reflex, asa ca mam pus pe treaba, prima oara am facut o cutie de 28l si nu a dat roade, asa ca am facut alta de 63l cu un tun de bas, diamtru 8cm si lung de vreo 12cm, cat de cat se auzea, dar tot nu cobora la cat vroiam eu, asa ca am inceput sa ma joc cu tunu, cand am ajuns la lungimea de 38cm a tunului a inceput sa coboare frecventa zdrava, cei mai inalti decibeli ii am la 25,34-35hz,45-47,52-54hz. cel putin 45-47 sunt criminali, vreau sa cobor si mai jos asa, ca vreau sa lungesc tunul pana la 41cm sa vad cum se aude.Din punctul meu de vedere, pentru un dif trebuie incinta si mai mare, asta ca sa ai tunul mai scurt, cu cat am lungit eu tunul cu atat mai liniar a devenit subul, cu cat mai scurt, cu atatea mai multe goluri in frecventa care sunau penal de rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum