andreiciment Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Buna as vrea sa va intreb pe cei care au cumparat acest produs sau stiu ceva despre acest difuzor.....stiti voi....daca are cursa lunga ... daca se apasa usor.... http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2705 multumesc anticipat... Link spre comentariu
alex20alex Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Acel difuzor este "DIBEISI G-1202" , este o mare porcarie ,eu te-as sfatui sa mai pui niste banuti si sa te orientezi catre altceva! Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 sau sa cumperi vreo 10 si sa servesti ciobra in ele ... mai bine iti cumperi ceva sanatos , daca iti iei asa ceva numa iti arunci banii Link spre comentariu
andreiciment Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Pai asa voiam de la inceput sa fac, dar am dat de aceste difuzoare si am zis ca merita sa intreb....sfatuitima va rog ce difuzoare sa cumpara pana intr-un milion bucata va rog....multumesc mult... Link spre comentariu
alex20alex Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Pai mai intai spune pentru ce aplicatie vrei sa-l folosesti! Link spre comentariu
andreiciment Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Pai vreau sa imi fac doua boxe pe 3 cai am facut peretii laterali si fata si capacul de deasupra din pal melaminat si mediile le-am luat de pe mivarom filtrele le am si imi mai trebuie joasele si inaltele....si as vrea sa ma coste basul si inaltele undeva sub 2 milioane....multumesc anticipat celor care vor sa ma ajute.... poate maine postez si cateva poze ....va rog ajutatima... Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 pai , incinta se face mereu in functie de difuri ... e ca si cum ai cumpara haine de copii de dinainte sa se nasca si sa sti ce vei avea . Bas recomand : mobile authority 250/usa ( 90 RON bucata) am auzit cuvinte de lauda pt ele . sau daca vrei sa te intinzi PA - 800K cu 180 Ron bucata sunt "da firma" si toata lumea le lauda . Cam mic bugetul , dar si eu sunt intr-o situatie similara deci stiu cum e :cry: inaltele le iei in functei de medii , iar filtrul il faci ( asa e recomandat) in functei de toate difurile sau (mai greu ) gasesti fix pentru ce ai . Iti urez "succesuri" Link spre comentariu
andreiciment Postat Septembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Cred ca o sa imi cumpar tot ceva de la mobile authority ... multumesc pentru raspunsuri si sfaturi si as vrea sa va spun ca eu am 12 ani si de asta nu am foarte multi bani stransi :cry: :cry: dar o sa ii mai cer si parintilor sunt sigur ca imi vor da inca macar un milion ca si in alte situatii m-au ajutat.... :cry: Link spre comentariu
andreiciment Postat Septembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Nu ma mai ajuta nimeni .... :cry: :cry: ???? Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Uite niste difuzoare ieftine , care in incinta potrivita se aud destul de bine ( sant folosite chiar si in top-uri ABS de 8" pro )Bass: Difuzor Blue Tech EW-08PRO ( la care ai parametrii si la care poti sa-i simulezi o incinta potrivita )Inalte: MONACOR DT-74/8 ( daca gasesti pe stoc , ar fi mult mai potrivite decat Blue Tech )Ar trebui sa pui o poza cu filtrul si cu media , si binenteles detalii ( firma , frecvente de taiere la filtre , etc )Succes ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 In primul rand , nu se numesc "difuzoare de bass mivarom" , Mivarom este firma care le comercializeaza.. in al doilea rand acel "difuzor de bass Dibeisi" este o creeatie unicat care exceleaza in designul sau futurist , este o tehnologie inimaginabila timpurilor noastre e de domeniul viitorului , poate de aia oricayt ai proiecta cu el nu o sa sune bine decat la volum mic cat de cat bine... adica , in concluzie: e un dif de tot rah.......ul Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 In primul rand , nu se numesc "difuzoare de bass mivarom" , Mivarom este firma care le comercializeaza.. in al doilea rand acel "difuzor de bass Dibeisi" este o creeatie unicat care exceleaza in designul sau futurist , este o tehnologie inimaginabila timpurilor noastre e de domeniul viitorului , poate de aia oricayt ai proiecta cu el nu o sa sune bine decat la volum mic cat de cat bine... adica , in concluzie: e un dif de tot rah.......ul pentru buget mic mergi pe bluetech , apoi trecem la mediu cu monacor , si biensur liga mare cu PA Pioneer Magnat etc ... oricum incinta se face dupa ce ai difurile ... sau daca nu le ai dar sti ce vrei sa iei si deci le cunosti parametri mobile authority am auzit de bien de ele dar din pacate nu gasesc ( cel putin eu nu am gasit) am cautat pe cateva siteuri si apoi am cautat si aici in oras la magazine dar nu mai are nimeni pe stoc , totusi daca gasesti undeva mobile authority mai bine le iei alea daca nu ai bani de liga mare Link spre comentariu
andreiciment Postat Septembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Pai eu am incintele semi facute de la un unchi care voia sa isi faca 2 boxe pe 8 ohmi, dar a plecat din tara si nu a mai facut nimic...si filtrele tot de la el le am si din pacate nu stiu frecventele de taiere am o schema si o sa o studiez cred ca scrie acolo sigur ... filtrele au mai bine de 14 ani ....o sa pun si niste poze cum am promis, dar nu am mai avut timp ca trebuie sa invat mult si sa imi fac temele ... bugetul e cam mic intradevar :cry: :cry: ...multumesc pt sfaturi ... aaa si era sa uit mediile sunt http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2695 nu le-am cumparat inca dar vreau sa le iau datimi niste sfaturi despre ele va rog...si vreau sa va spun ca eu vreau sa imi fac o incinta care sa sune foarte bine si la putere mica si mare.... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 sunt bunicele ptr uz casnic mediile alea, foloseste-le cu incredere.. la pretul ala nu iti pare rau daca le arzi o data la juma de an Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 poate de aia oricayt ai proiecta cu el nu o sa sune bine decat la volum mic cat de cat bine... Acel difuzor are SPL-ul cu putin peste 80db (real). Deci, la volum mic nu se va mai auzi deloc... Nu se aude rau, dimpotriva... dar daca aplici in jur de 30W in el, un simplu radioreceptor de 3W il va acoperi ca intensitate sonora!Am verificat eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum