alex mm Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Cautand ,pe site-ul lui Audio Research , scheme de amplificatoare pe lampi am gasit modelul VT 60 care are si schema si cablaj . M-am apucat deci ,sa copiez cablajul , dar la un moment dat ,am realizat ca este cu doua fete , ceea ce nu mi-a placut deloc , si l-am facut simpla fata si as vrea sa stiu de la cei mai experimentati daca l-am facut bine . E totul pe o singura placa , cu strapurile de rigoare .Am atasat pozele,, cu tot ce tine de amplificator pt. a putea fi realizat, si de altii, in cazul in care se doreste acest lucru . Astept parerile voastre .... VT 60 PCB 1.2.pdf[/attachment] Link spre comentariu
aygun Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Un singur lucru pot spune !Made by Alex ! Bravo man !Taci , taci si mai scoti cate ceva !Cum se aude ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Daca preampul-corector nu m-a excitat , proiectul asta este chiar minunat , e pur si simplu sexi , e potrivit ca proportii , ca un pur sange Ferrari , Lamborghini .......e perfect FELICITARI ! Speram sa mai produci minunatii din astea , ne incanta si pe noi ( recunosc cu invidie ca eu nu sunt in stare sa creez asa ceva......) Auditie placuta si mult succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 stati un pic ceea ce vedeti in poza este creatia firmei Audio Research . Eu am refacut doar cablajul , in intentia de al construi , si nu stiu ce ati inteles , sau eu nu m-am exprimat corect dar inca nu e construit .......de aceea am cerut sprijinul vostru referitor la cablaj ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum