Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O amplificare Buna pt HP 15W

Bogdi16

Postări Recomandate

SalAm nevoie de o amplificare buna pt 2 sateliti hp15. As prefera ceva 2x250...... 2x200 sau 2x150 una din variantele astea:D. M-am tot uitat pe la kituri dar nush ce sa aleg. Urmaresc calitate cat mai buna cu THD cat mai mici.! MultumescSalBogdan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

6

• adi_0106

3

• DJ_Speedy

1

• fum3z

1

Top autori în acest subiect

Nu is multumit de 270W !! Alte solutii de amplificare .....un ipa 800 ? ar merge sau 2 ipa 400 in punte ??

HP15 W are 200 W si 8 ohmi .... si cu 270 W cat scoate un IPA400 pe 8 ohmi cred ca scoti cam tot ce poate dintr-un hp15 W :jy09: bafta !!!
Link spre comentariu

Am inteles asta...dar mie imi trebuie 2 iesiri! De aia nu imi ajunge un ipa400 care are 270 pe 8 ohmi si de aia am intrebat dak mai bine pun in punte 2 ipa 400 si scot 2x270 pe 8 ohmi :wink: Cred ca asa ar fii cel mai bine!

Link spre comentariu

Ar mai fi chestia ca as vrea sa scot tot ce e mai bun din hp-urile alea mai ales ca o sa le fol la sonorizari ! si dak un ipa 400 pt 2 sateliti inseamna 135W /satelit nu zic ca e putin dar e bine de stiut ca ai de unde scoate la nevoie.Asa ca poate acuma o sa fac un ipa 400 si mai incol o sa mai fac unu si le pun in punte. Mai ai cablaje la ipa400??SalBogdan

Link spre comentariu

Eu tot nu am inteles ce vrei sa faci tu...sa pui 2 ipa400 in punte si sa faci 2x270W :?: :!: :shock: SI daca faci 2 module ipa400 ai sa ai stereo 2x270W...nu-i asa? Sau poate nu am inteles eu :?

Un ipa400 scoate270w 8 ohmi....dar mie imi trebuie 2x270. Sunetul nush dak va fii stereo dar mie imi trebuie puterea aia.?!?! Is foarte nedumerit :? O sa astept sa primeasca Vasile cablaje si finali si o sa ma pun sa fac un ipa 400. Eu zic ca o sa ajunga momentan.
Link spre comentariu

mai bine faci un singur montaj si pui subwooferii cu HP15W in paralel - astfel vei avea o sarcina de 4 ohmi in care se vor "descarca" 400 W nu ai nevoie de stereo ca pe frecvente joase nu se mai simte stereofonia :naughty:

Link spre comentariu

acuma cu puterile astea depinde ce vrei sa faci cu sateliitzii aia la puteri de 300W-400W ? eventual daca faci sonorizari in aer liber la un picnic ceva :wink: , asa daca vrei pt apartament izi ajunge 100W poa si asta e multdecat sa pui un IPA400 pe satelitzi mai bine il pui la un HP 18W :twisted: sa simti ca traiesti :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări