StefanAndrei Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 am si eu un subwoofer cjc ,nu e cine stie ce ,am si eu o intrebare cand il dau la max nu se aude bn bassu (clar) se poate face ceva in privinta asta? .multumesc http://www.mediadot.ro/boxe/boxe-cjc-61d Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Nu ai ce sa-i faci. Asa sunt sistemele astea n.1 ieftine. Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 pai stiu ca s proaste,i am bagat niste vata ca sa se auda mai bn Link spre comentariu
stefanstudio Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 sigur ca se poate face ceva,nu il mai dai tare initial astea au fost concepute pentru dvd player daca il bagi la pc il fortezi pentru ca pc ul se aude putin mai tare ca dvd ul deci io cred ca asta e solutia il lasi mai incet sau dai basul mai incet Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 pai se aude mai bn la pc decat la dvd ,nu ma refer la volum ci la bass Link spre comentariu
stefanstudio Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 ok e posibil sa se auda placa de sunet mai inncet dar dar nu prea ai ce modifica la el incearca sa dai jos capacu si vezi cum se aude fara daca se aude tot asa este ori de la amplificator ori de la difuzor daca se aude mai clar cand dai capacu jos sar putea sa fie prea mic tubul de bas reflex si sa scoata mai mult un fant decat bas Link spre comentariu
StefanAndrei Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 eu cred ca e de al placa de amplificare si sunt sigur ca asa e ,sateliti se aude bn la max fata de bass care se aude distorsionat ,bn la pretu care am dat pe el e bun fata de altele la acelasi pret dar care se aude mai incet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum