soi Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Va salut! Daca foloseste cineva un multimetru analogic tip VC 5070 (voltcraft) il rog sa-mi spuna daca merita achizitionarea lui. Multumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Categoric nu!La banii aceia, mai puneti ceva, si va luati SH un Protek506, Voltcraft-ul ala nici nu e "analog pur", adica are toate dezavantajele (si avantajele)unui multimetru electronic, iar afisarea analoga nu ofera in acest caz absolut nici un avantaj, dimpotriva.Link sters - motiv, nerelevanta in cadrul subiectului Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 "adica are toate dezavantajele (si avantajele)unui multimetru electronic..." care ar fi acele dezavantaje ? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 dar cat costa ? am vazut la conrad un pret deadreptul nesimtit 179 lei si sa nu mai spunem ca este o prostie chinezeasca cu numele de voltcraft de fapt cam majoritatea produselor sunt niste clone cu numele de voltcraft http://www.germanelectronics.ro/conrad.php?name=AdvSearch Link spre comentariu
soi Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Categoric nu!La banii aceia, mai puneti ceva, si va luati SH un Protek506, Voltcraft-ul ala nici nu e "analog pur", adica are toate dezavantajele (si avantajele)unui multimetru electronic, iar afisarea analoga nu ofera in acest caz absolut nici un avantaj, dimpotriva.Link sters - motiv, nerelevanta in cadrul subiectuluiMultimetre digitale am doua: un Protek 506 si un HC-3500T, cel analogic sa defectat. Comanda este data, o sa vad cand primesc aparatul daca merita banii.Am doua saptamani la dispozitie sa-l returnez daca este cazul. Multumesc pentru atentie! Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 ..." care ar fi acele dezavantaje ?Incepand cu dezavantajul evident, cel mai "de jos" multimetru digital poseda un display cu minim 3 digiti jumatate, ceea ce permite afisarea a 2000 valori distincte(de la 000 pana la 1999), ori un multimetru cu afisare analogica(pe scala gradata), daca ar avea pe acea scala 2000(!) liniute, iar acul ar putea fi vizualizat distinct deasupra oricarei liniute, acea scala ar avea probabil o jumatate de metru patrat. Apoi, nici un mecanism magnetoelectric, nemaivorbind de cel feroelectric, nu ofera deplasarea acului indicator, pe o scala semicirculara in mod perfect liniar.Clasa de precizie a aparatului de masura analogic nu poate fi mai buna decat a instrumentului magnetoelectric. Link spre comentariu
Vizitator nobody Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Vreau sa imi cumpar un multimetru ieftin, dar cu care sa mai masor curetul la baterie auto, sau la cat un aparat, priza, una alta prin casa, nu vreau cv performant, dar nici sa nu mai mearga dupa doua zile. De asta ce spuneti, el zice ca e chiar voltcraft, made in germania. http://www.okazii.ro/catalog/45152900/m ... port-.html Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 'Made in Germany' pe naiba...e absolut chinezesc. Insa e bun pt. ce doriti dvs. Daca nu lasati comutatorul in pozitie gresita cand masurati, tine multi ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum