schnapy Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Am gasit proiectul acesta http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html Vreau sa il fac numai ca este doar in spaniola si engleza. Este posibil sa il fac si in romana? Foloseste PIC18F4520. In attach aveti fisierul HEX Link spre comentariu
Vizitator sergio_1359 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Nu se poate decat daca faci tu softul de la zero sau daca are inclus in soft-meniu si alte limbi Link spre comentariu
srdjan Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 ai putea totusi sa-i scrii la tipul ala care l-a facut si sa-l intrebi daca cuvintele folosite sunt scrise in eeprom sau sunt in instructiunile de program. daca sunt in eeprom atunci ai putea cere o harta a adreselor respective si e suficient sa rescrii eeprom-ul fara sa afectezi instructiuinile. singura problema ar fi ca nu vei putea folosi cuvinte mai lungi decat adresele la care trebuie sa intre. totusi eu nu vad ce te-ai obosi din moment ce ai in engleza? Link spre comentariu
schnapy Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Imi place mie mai mult in romana. O sa il contactez pe tip desi nu cred ca imi va trimite softul. Incercarea moarte n-are.Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum