Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza Gigabyte P43 Es3g

Vizitator Slightly

Postări Recomandate

Vizitator Slightly

Salut,

mi-a atras atentia aceasta placa de baza http://dc-shop.ro/Placa-de-baza-GIGABYT ... -19132.htm

Uitandu-ma la specificatii mi se pare ok .

Ce am de gand sa pun pe ea :

Intel D 925 3.00 GHZ

1gb Ram ddr2 533 si 1 gb Ram ddr2 667

Pci video 9400 GT 512 mb

hdd

As vrea parerile celor care au habar nu al pustanilor care se arunca in vorba doar sa-si dea aere :bataie .

De asemenea imi puteti recomanda un cooler bun pt procesor? Actualul care il am mi-l tine in repaus la 53-55 grade.

Merci frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zoro

1

Top autori în acest subiect

Salut, primul gând când am văzut mesajul tau a fost să-ţi recomand o altă placă şi anume ...Asrock p43de...că oferă cam aceleaşi lucruri la preţ mai mic... dar eşti păţit aşa că nu mai zic nimic.

În ce priveşte coolerul îţi recomand un zerotherm core92. Ca dimensiuni e bun pt multe tipuri de carcase, eu am o carcasa ieftina deluxe, asigură o răcire bună, ( mie îmi ţine un intel e 5400 d.c. overcloked la 3,6 Ghz ( stock 2,7 ) la 43 respectiv 39 grade în idle şi maxim 62 în teste gen everest, occt, folosind pasta termoconductoare cu care a venit şi până la nivelul 7 de funcţionare e destul de silenţios.

Uite un link

http://www.emag.ro/coolere_procesor/coo ... 1--pCORE92

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări