Vizitator Marku Postat Septembrie 18, 2005 Partajează Postat Septembrie 18, 2005 Salut.Va rog sa-mi recomandati si mie un subwoofer auto bun de 12 inch,la un buget in jur de 4 milioane.De JBL GTO-1200B ce parere aveti?Ma tenteaza de mult,dar nu stiu ce sa fac :roll: Dati-mi si mie un sfat,ca eu cred ca va pricepeti mai bine ca mine.Merci mult. Link spre comentariu
Vizitator Marku Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Vad ca v-ati grabit sa ma ajutati si pe mine :cry: ........Haideti,chiar nu imi recomandati si mie nimic?Ce difuzoare sunt bune? Link spre comentariu
luc Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 ia-l pe asta de la jbl.trebuie sa fie marfa. Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 Am ascultat diful asta intr-o masina, si sincer iti spun , cand intra basul iti falfaiau urechile.Nebunie, altceva nu :yahoo: Dar trebuie sa ai si cu ce sa "dai" in el. :lol: Link spre comentariu
Vizitator Marku Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 Pai am cu ce sa "dau" in el Am un amplificator Alpine MRP-T220 care scoate 140W RMS.....pt moment cred ca e de ajuns :yahoo: Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Succese nebanuite, si ...bani in buzunare :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum