Vizitator danjanne Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 cam astea ar fii Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 chiar nu ma puteti ajuta si pe mine cu o schema ca nu reusesc s-ai dau de cap. pe masuratori totul pare in regula dar tot scoate curent pe iesire Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Păi nu avem ce vedea, nici detaliile nu sînt clare (tensiune de alimentare, de exemplu), pe ce să dăm sfaturi? Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 In trecut am reparat un akai AM-U 110 parca era modelul si avea aceiasi problema si defectul era din preamplificator ...era putin defect integratul ...insa la mine finalul era un STK 465 parca de 2X30W la tine nu e nici un integrat. Verifica fiecare componente dinaintea partii de forta .. in special prefinalii si vezi sa nu fie de acolo. Poate vreun condensator putin umflat si nu ai observat...mai mult de atat nu avem ce sa iti mai spunem. Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 multumesc mult au fost 2 condensatori dar erau unflati dedesubt si nu i-am vazut prima data partea finala s-a rezolvat mai am preamplificarea care are foarte multe o-amp si un jefet o-amp dar sa vad cum fac poate pun alta ca mi-ar fi mai simplu Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Succes....preamplifuri sunt cateva bune postate pe aici...iti alegi unul si gata...nu te mai complici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum