Vizitator danjanne Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 am amplificatorul din titlu si nu stiu ce sa ii mai fac se aude defectuos are cineva o schema m-ar interesa schema preamplifului si mici nu se aude la capacitatea care ar trebui. Etajul final l-am pus pe direct din alta preamplificare si se aude excelent preamplificarea lui e ceva mai complicata e cu loudness si cu alte filtre si comtine si foarte multe ic. Si mai mentionez ca daca il dau incet dar foarte incet se aude bine cum ridic volumul se strica toata treaba. Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 pai spune ce ic ai pe acolo; eventual urmareste semnalul si vezi unde se strica treaba Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 njm4558d 2 buc njm353d Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 verifica semnalul (foloseste o casca de impedanta cat mai mare)din op-amp in op-amp(vezi in datasheet care sunt pinii de intrare si iesire al fiecarui op-amp) si vezi unde se strica; Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 verifica semnalul (foloseste o casca de impedanta cat mai mare)din op-amp in op-amp(vezi in datasheet care sunt pinii de intrare si iesire al fiecarui op-amp) si vezi unde se strica; sunt compatibili pin la pin cu TL072 Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 mai are si 2 buc nju4066bd Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 mai are si urmatoarea problema 1 din etajele finale merge 1 nu. contine urmatori tranzistori 2SA1386/2SC3519 finali si 2SA1667/2SC4381 sunt pusi 2 cate 2 am incercat urmatoare varianta sa inlocuiesc finali arsi cu echivalentii 2SA1294/2SC3263 si imi scoate tensiune de 30vcc pe iesire unde poate fi problena celelalte le-am lasat cum erau Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 pai masoara tranzistorii dinaintea finalilor cred ca sunt strapunsi .ii scoti din circuit inainte de a-i verifica Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 aveti idee cam cat scoate configuratia asta ca ma bate gandu sa o ilocuiesc cu una pe integrate asta din mai multe motive. 1 nu are protectie la scurt circuit si 2 nu gasesc finalii originali ma gandeam ori la un stk ori la altceva pe transformator scrie 2x65v ma gandisem la tda dar tesiunea e prea mare pentru tda Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 nu ai integrate la tens aia; finalii nu trebuie sa fie neaparat cei originali insa ; deci vor fi scumpitrebuie sa fie de calitate la acea tensiune, deci vor fi scumpi Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 ba da as putea pune 2 module cu STK 4050 ca au loc si radiatorul este destul de mare in datasheet la stk scrie 95v +/- si cred ca ar creste si calitatea sunetului si puterea Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 esti sigur ca vrei sa risti cu stk-uri falsificate? Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 aveti idee cam cat scoate configuratia asta ca ma bate gandu sa o ilocuiesc cu una pe integrate asta din mai multe motive. 1 nu are protectie la scurt circuit si 2 nu gasesc finalii originali ma gandeam ori la un stk ori la altceva pe transformator scrie 2x65v ma gandisem la tda dar tesiunea e prea mare pentru tda0. 2x65V alternativ scrie pe trafo??? Adică +/-90Vcc?1. La +/-65V ai cam 150W/8 Ohmi, ptr o singură pereche de trz finali pe canal, nu rezistă la 4 Ohmi.2. Măcar siguranţe are?3. 2SA1943/2SA5200 pe toate drumurile, atenţie la pocnitori. Ptr prefinali MJE15030/15031.4. STK4050 e perfect la +/-65V, dar 100% sînt pocnitori în comerţ.Pune nişte poze cu interiorul. Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 nu pe iesire nu e nici un fel de protectie nici sigurante Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 nu pe iesire nu e nici un fel de protectie nici sigurante aia se poate face , e fte simpla , sau o cumperi de la Sorteh de aici : viewtopic.php?f=5&t=58834 ,sau sa inseriezi o siguranta pe o iesire de difuzor nu e asa greu , doar ca ea singura nu detecteaza tensiunea continua pe iesire care iti arde difuzoarele de bass de regula, si nici nu realizeaza cuplarea cu intarziere a difuzorului.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum