milo01miau Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Salut!!!Am un cd-player auto Jvc model Kd-g401!!!Problema este ca de ceva vreme a inceput sa aiba un sunet ciudat la redarea discurilor(un ticait) ca si cum ar fi discurile zgariate!!!Tin sa precizez ca i-am inlocuit si blocul optic dar face la fel!!!!S-a mai lovit careva de vreo problema asemanatoare?Am sa pun si schema.Orice sfat este binevenit.Multumesc! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Daca citeste discurile si nu se deterioreaza nu are a face cu nimic. Probabil vreo rotita dintata are ceva !?? Sau eventual sa nu frece discul in partea superioara in mecanism atunci cind se invarte Link spre comentariu
milo01miau Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Este inlocuit mecanismul cd!! Link spre comentariu
marius69 Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Caut dump pentru acest cd auto JVC KD-G401, mem 24c16. Am gasit doar pentru JVC KD-G701,are acelasi procesor dar alta terminatie iar memoria este 24c32.Este activat mutingul si nu accepta nici cd-ul,iar la actionarea tastei CD afiseaza EJECT. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Push-urile banuiesc ca sant ok?!?! Link spre comentariu
marius69 Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Cu memoria scoasa functioneaza partea de radio,mai putin partea de cd. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Cu memoria scoasa functioneaza partea de radio,mai putin partea de cd. incearca cu ia goala Link spre comentariu
marius69 Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 incearca cu ia goala Am incercat si cu mem goala, o rescrie procesorul,dar nu functioneaza decat fara memorie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum