Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cd-player JVC KD-G401

milo01miau

Postări Recomandate

Salut!!!Am un cd-player auto Jvc model Kd-g401!!!Problema este ca de ceva vreme a inceput sa aiba un sunet ciudat la redarea discurilor(un ticait) ca si cum ar fi discurile zgariate!!!Tin sa precizez ca i-am inlocuit si blocul optic dar face la fel!!!!S-a mai lovit careva de vreo problema asemanatoare?Am sa pun si schema.Orice sfat este binevenit.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius69

3

• milo01miau

2

• BUGHIU

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Daca citeste discurile si nu se deterioreaza nu are a face cu nimic. Probabil vreo rotita dintata are ceva !?? Sau eventual sa nu frece discul in partea superioara in mecanism atunci cind se invarte :scarpin

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Caut dump pentru acest cd auto  JVC KD-G401, mem 24c16. Am gasit doar pentru  JVC KD-G701,are acelasi procesor dar alta terminatie iar memoria este 24c32.Este activat mutingul si nu accepta nici cd-ul,iar la actionarea tastei CD afiseaza EJECT.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări