Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 sal all am si eu nevoie de un bios pentru placa de baza gigabyte ga-73pvm-s2 ver1dar care sa merga eu am loat ceva de la gigabyte dar nu vrea nici de pe discheta asa are si cd original al placi de baza la fel nu vrea daca ma poate ajuta cineva plzzz va multumesc si astept Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 un bios pentru placa de baza gigabyte ga-73pvm-s2 ver1 dar care sa merga eu am loat ceva de la gigabyte dar nu vrea nici de pe discheta Dar cum ati incercat sa rescrieti BIOS-ul? Cu acest fisier pe discheta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Sper sa nu gresesec dar anumite placi de baza trebuie trecute in modul FLASH BIOS din jumperii care de obicei sunt in apropiere de bateria de sistem.Altfel nu se poate face rescrierea prin nici un alt procedeu.Apoi se insereaza discheta sau cd-ul si restul decurge de la sine.Este o operatiune pe care am facut-o mai rar si de aceea nu mai sunt absolut sigur,dar totusi ca idee poate foloseste. Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 sal allpai nu stiu daca are jumper bios placa mea sar pute sa aibe modelu este gigabyte ga-73pvm-s2da cu fiseru am incercat si nu a mers Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 ce am citit eu pe carte placi de baza are ceva langa baterie care se numeste CI acuma nu stiu daca trebuie oprit pc la fel ca clr-cmos ?astept un sfat ms Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 da cu fiseru am incercat si nu a mersDar cum ati procedat, de n-a mers? Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 am scos fisieru din arhiva si lam bagat pe discheta si nu a vrut Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Direct din Windows?Vedeti cum se procedeaza in manualul placii de baza la pagina 64. Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 am facut cum scrie in carte si nu sa schimbat nimic normal eu stiu ca dupa cand intri in windows trebuie sa iti setezi ceasu dar nimic ca si cum nu sa intmplat nimic Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 cand intri in windows trebuie sa iti setezi ceasu dar nimic ca si cum nu sa intmplat nimicDar de ce vreti sa rescrieti BIOS-ul? Poate versiunea este aceiasi cu cea veche si de aceea nu se schimba nimic. Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 pai nu imi mai recunoste pci-e este setat bine din bious este pus pe pci am crezut ca este de vina placa videodar placa video este ok am puso pe alt pc si este ok am pus alt placa video in pc meu la felcu placa video pusa in pci-e placa video da semnal in monitor merge pana sa intre in windows si pe urma imi apare ecranu albastu cu o eroare si isi da restat si asa face la infinit am reusit sa intru staf mod dar ce sa fac acolo mai nimic eu cred ca este din cauza la bios memorile sunt ok testate sursa la fel testat alt ceva nu mai stiu ce sa ii mai fac Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 pai nu imi mai recunoste pci-e este setat bine din biousAsa ati procedat?Init Display First Specifies the first initiation of the monitor display from the installed PCI graphics card, PCI Express graphics card, or the onboard VGA. PCI Slot Sets the PCI graphics card as the first display. (Default) Onboard VGA Sets the onboard VGA as the first display. PEG Sets PCI Express graphics card as the first display. Link spre comentariu
Vizitator nicolescu Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Daca iti merge bios.ul te sfatuiesc sa nu incerci sa.l rescrii mai ales daca nu stii despre ce e vorba,nu are nici o vina bios-ul. Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 da asa am procedat si deceaba in eroare nu am apucat sa citesc ce zice dara ce am inteles eu ceva cu crash memory si mai departe nu am intelesdar daca nu te superi un id de mess nu ai ?id meu este mihai_tota Link spre comentariu
Vizitator disc Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 cu placa video onbord merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum