zal Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Mai că aş face un pariu cu privire la rezultat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Oricum ne trebuia un motiv sa ne revedem.....prietenii stiu de ce ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 multumesc tuturor pt sfaturidaca o sa pun 6p3c o sa va spun rezultatuldaca faci acea proba ,eu nu am acel curaj sa dau cu 750v in 6p3c,pune niste sigurante de 0,3A intre anode si traful de iesiredaca intra finalele in scurt ,protejezi traful de iesiream facut si eu amplificatoare cu 6P3C ca finale ,alimentate la 450..500v dar la 750v.....nu am curaj sa incercsucces Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Pune si o camera video daca ai, sau un aparat foto cu video, sa vedem si noi minunea (oricare ar fi ea... )E posibil sa fie un experiment pe care sa nu-l poti repeta...cel putin nu cu aceleasi trafuri...Chiar daca merge, ar fi bine ca cine-l foloseste sa nu stie ce se poate intampla in orice moment... Serios vorbind acum, sfatul cu sigurantele e foarte bun si ar fi bine sa tii cont de el... Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Nu uita ca sub nicio forma sa depasesti tensiunea maxima de 250V pe G2 , recomand mai mica , pana in 200V , pentru ca altfel puterea disipata pe G2 o sa o ia razna , si o sa ai nevoie de sigurante.....Mult succes ! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 A se vedea şi cum procedează echipa de la ''Vînătorii de mituri'' cînd trebuie să facă experimente explozive. Containere, paravane antiglonţ, măşti şi costume de protecţie... Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Cred ca poti folosi 6p7s, e sora 6p3s-ului. Are anodul sus, probabil nu o va deranja o anodica mai ridicata. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Aia e practic G807 cu soclu octal. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Numai eu sunt in eroare , si doar G807 ar putea scapa o daca vei monta in locul lui EL34 in acea configuratie , dar este necesara o resoclare , G807 avand anodul sus si soclul cu 5 pini ..... ramane valabila grija fata de tensiunea pe G2 !!! din datele lui 6P3S nu rezulta functionarea sigura in regimul de inalta tensiune , iar informatiile de pe net pot fi rauvoitoare sau postate de incompetenti binevoitori , se pare ca rusii sustin la greu ca tuburile lor sunt echivalente universal , mai au sa zica ca 6P3S e buna si in loc de ochi magic , pentru ca pun egal intre 6L6GC / 6P3S / 6550 / 5881 / G807 etc Pacat , am crezut ca pot fi de folos.... Oricum iti urez mult succes in constructii de calitate si auditii placute ! Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Numai eu sunt in eroare , si doar G807 ar putea scapa o daca vei monta in locul lui EL34 in acea configuratie , dar este necesara o resoclare , G807 avand anodul sus si soclul cu 5 pini ..... ramane valabila grija fata de tensiunea pe G2 !!! din datele lui 6P3S nu rezulta functionarea sigura in regimul de inalta tensiune , iar informatiile de pe net pot fi rauvoitoare sau postate de incompetenti binevoitori , se pare ca rusii sustin la greu ca tuburile lor sunt echivalente universal , mai au sa zica ca 6P3S e buna si in loc de ochi magic , pentru ca pun egal intre 6L6GC / 6P3S / 6550 / 5881 / G807 etc Pacat , am crezut ca pot fi de folos.... Oricum iti urez mult succes in constructii de calitate si auditii placute ! Pai la 750V cred ca asa va si arata, ca un EM84, dar pe albastru deschis... Astept cu interes si curiozitate rezultatele... Link spre comentariu
ciprilungu Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 am gasit 2 el 34 (philips) in stare buna aici o poza http://img801.imageshack.us/img801/7361/dsc01979zb.jpg Link spre comentariu
ciprilungu Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 am gasit 2 el 34(philips) in stare buna acum merge bine acest amplificator cam cat costa unul sau la schimb cu unul stereo eventual cu tuner tot pe lampi aici o poza http://img801.imageshack.us/i/dsc01979zb.jpg/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum