Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator echolette b200 cu el34 pp

ciprilungu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciprilungu

8

• hpavictor

5

• zal

4

• carageae

4

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

multumesc tuturor pt sfaturidaca o sa pun 6p3c o sa va spun rezultatul

daca faci acea proba ,eu nu am acel curaj sa dau cu 750v in 6p3c,pune niste sigurante de 0,3A intre anode si traful de iesiredaca intra finalele in scurt ,protejezi traful de iesiream facut si eu amplificatoare cu 6P3C ca finale ,alimentate la 450..500v dar la 750v.....nu am curaj sa incercsucces
Link spre comentariu

Pune si o camera video daca ai, sau un aparat foto cu video, sa vedem si noi minunea (oricare ar fi ea... :nas: )E posibil sa fie un experiment pe care sa nu-l poti repeta...cel putin nu cu aceleasi trafuri...Chiar daca merge, ar fi bine ca cine-l foloseste sa nu stie ce se poate intampla in orice moment... :ras: Serios vorbind acum, sfatul cu sigurantele e foarte bun si ar fi bine sa tii cont de el...

Link spre comentariu

Nu uita ca sub nicio forma sa depasesti tensiunea maxima de 250V pe G2 , recomand mai mica , pana in 200V , pentru ca altfel puterea disipata pe G2 o sa o ia razna , si o sa ai nevoie de sigurante.....Mult succes !

Link spre comentariu

Numai eu sunt in eroare , si doar G807 ar putea scapa o daca vei monta in locul lui EL34 in acea configuratie , dar este necesara o resoclare , G807 avand anodul sus si soclul cu 5 pini ..... ramane valabila grija fata de tensiunea pe G2 !!! din datele lui 6P3S nu rezulta functionarea sigura in regimul de inalta tensiune , iar informatiile de pe net pot fi rauvoitoare sau postate de incompetenti binevoitori , se pare ca rusii sustin la greu ca tuburile lor sunt echivalente universal , mai au sa zica ca 6P3S e buna si in loc de ochi magic , pentru ca pun egal intre 6L6GC / 6P3S / 6550 / 5881 / G807 etc Pacat , am crezut ca pot fi de folos.... Oricum iti urez mult succes in constructii de calitate si auditii placute !

Link spre comentariu

Numai eu sunt in eroare , si doar G807 ar putea scapa o daca vei monta in locul lui EL34 in acea configuratie , dar este necesara o resoclare , G807 avand anodul sus si soclul cu 5 pini ..... ramane valabila grija fata de tensiunea pe G2 !!! din datele lui 6P3S nu rezulta functionarea sigura in regimul de inalta tensiune , iar informatiile de pe net pot fi rauvoitoare sau postate de incompetenti binevoitori , se pare ca rusii sustin la greu ca tuburile lor sunt echivalente universal , mai au sa zica ca 6P3S e buna si in loc de ochi magic , pentru ca pun egal intre 6L6GC / 6P3S / 6550 / 5881 / G807 etc

Pacat , am crezut ca pot fi de folos.... Oricum iti urez mult succes in constructii de calitate si auditii placute !

Pai la 750V cred ca asa va si arata, ca un EM84, dar pe albastru deschis... :da

Astept cu interes si curiozitate rezultatele... :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări