LostCell Postat Septembrie 18, 2005 Partajează Postat Septembrie 18, 2005 stand pe mirc si vorbind cu unu mai priceput in ale internetului mi-o spus ceva despre server proxy care dupa cte am inteles iti mascheaza ip tau cu un altu,nu stiu cum :? cine imi spune si mie ce is si cum le folosesc sau dati-mi linkuri preferabil in romana 8)va rog mult Link spre comentariu
cos22tm Postat Septembrie 18, 2005 Partajează Postat Septembrie 18, 2005 195.7.7.181:80 de ex Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 proxy-urile nu sunt altceva decât gateway-uri prin care ieşi pe internet. le poţi folosi pentru: 1) tu ai o conexiune la internet destul de slabă, dar ai peering cu un amic ce are conexiune bună. dacă îl convingi să împartă banda cu tine şi să instaleze un proxy pe serverul lui, tu vei putea folosi banda lui 2) să zicem că vrei să te apuci de carding& shit :deah: poţi folosi proxy-uri anonime majoritatea proxy-urilor ascund ip-ul în momentul în care ieşi pe net prin ele, dar sunt şi cele transparente cu ajutorul cărora îţi păstrezi IP-ul o listă de proxy-uri free (sunt şi pe bani) găseşti AICI Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 19, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2005 k o sa ma uit mai tarziu la alea,ca acu tre sa fac lectii,dar nu se poate sa ne unim benzile? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum