Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce se intampla dek e prea mik cutia unui woofer

Vizitator doco

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• radue

3

• kappa_ii

2

• exxu

1

Top autori în acest subiect

care varianta de la DOMOTEC ??? ca si astia au 100000 de tipuri de difuzoare ... in functie de numele vaporului pe care au fost facute

pune si tu o poza cu el ..... sau (in caz ca nu stii cum) trimite-mi-o mie pe mail si o pun eu

mailu meu e : xxxxxxxxxxxxxx editat de NEXUS_3 (pt protectia casutei de mail)

Link spre comentariu

uite aici un tabel cu parametrii TS a catorva modele de difuzoare de la DOMOTECdaca se regaseste si al tau pe aici ... ai noroc ....... cu ajutorul parametrilor se poate simula o incinta in care sa scoti cam cei mai bun din difu` tau

Link spre comentariu

Mai baieti voi cam cati watti bagati in domotecurile de 10 inch :d , ca la mine se cam in funda cand il dau mai tare :x ; oare e de la bassul reflex ca este de 8 cm in diametru? :? . are ceva dak i-as mai face unul in spate pe centrul difuzorului :?:BULBUL ala a fost atins din greseala la un show :d si io l-am turtit de tot

Link spre comentariu

Daca ii mai faci unul cresti frecventa de acordaj a incintei si totodata cresti si din cursa difuzorului si atunci se va "infunda" si mai tare.O solutie la problema ta ar fi sa incerci sa pui sw la un amplificator ce scoare puterea curata, fara nici un fel de distorsiune si sa vezi daca acolo suna infundat.Poate nu e buna cutia si frecventa de acordaj si diun cauza asta intra in limitare mecanica si poate suna urat din cauza respeciva.Recomand sa incerci in primul rand faza cu amp-ul.Ceva asemanator am patit si eu daca dadeam prea mult volum din intrare ( preamplificatorul era pe rosu ) si se auzea basul infundat, cu toate ca amplificatorul era pe la -10 dB.

Link spre comentariu

Ceea ce a scris exxu nu ai inteles?Explicatie: daca la un amplificator nu folosesti puterea recomandata pe intrare si dai cu o putere mult mai mare se poate auzi fff nashpa.ex daca un amp are puterea de intrare recomandata pe la 500 mV si dai la intrare 6V se poate auzi fff nashpa, distorsionat, o sa ti se para ca basul nu se aud mai deloc in comparaite cu medile etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări