Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

idee tampita sau realizabila?

Vizitator Iuly_007

Postări Recomandate

Vizitator Iuly_007

va salut. nu prea le am cu introducerile asa ca o sa trec direct la subiect. as avea mare nevoie de o masina de polishat, insa preturile acestor "aparate" nu-mi permit sa ma apropii de unul "adevarat", asa ca ma gandeam daca nu cumva as putea sa adaptez. acum o sa ma intrebati ce sa adaptez,nu? ei bine, ma gandeam daca nu cumva as putea sa modific cumva un flex, sa am turatia reglabila si vreo 5-6 trepte de viteza. e posibil asa ceva sau visez mult prea frumos? :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• high_voltage_tm

3

• lorik199

3

• mikella

2

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Una d'asta e ~100 RON; nu cred ca-i o avere...

Posted Image

Line voltage: 230V/50Hz

Power consumption: 120 W

Vibrations: 3000 min-1

Polishing plate: Ø 240 mm

Product weight: 3.0 kg

Sound pressure level LPA: 64.6 dB (A)

Weighted vibration value ahw 12.251 m/s2

Insulated

2 years warranty

Link spre comentariu

pai ti sa raspuns mai sus!incearca sa adaptezi un regulator de la o bormasina,sau cumpara unul care are gata incorporat asa ceva.altfel nu vad cum ai putea face.si masina asta de polisat nui o mizerie,eu zic ca este mult mai buna decat un flex adaptat.in primul rand are suprafata mai mare decat flexul si este mai ergonomica .da ma rog fiecare cu parerile lui

Link spre comentariu

baieti, va rog sa va concentrati strict pe ceea ce v-am intrebat. masina de mai sus e o mizerie din punctul meu de vedere.

Daca 10 oameni zic ca scula-i buna, ca si-au facut treaba cu ea si tu tot vrei sa reinvemtezi coada la pruna... undeva e o problema.Si nu-mi spune ca vrei cumva sa faci si bani cu improvizatia aia la care visezi?! Daca ai de gand sa oferi servicii din astea de frecalici la masini, cumpara baiatule scule profesionale - sa merg la un meserias din asta si sa-l vad ca umbla cu c**aturi din astea la masina mea... :bataie :dsgfds
Link spre comentariu
Vizitator Iuly_007

vorbesti ca-ti place sa te auzi vorbind sau incerci sa exprimi ceva? daca ai fi vrut sa te aplaud pt ideea ta geniala de a cumpara rahatul ala cu un mil afla ca n-o s-o fac. pentru ca ala e un rahat in ploaie. n-ai decat sa-ti polishezi masina cu el, e problema ta. ma intrebi daca nu cumva vreau sa ofer servicii cu inventia mea..esti tare omule :aplauze am spus eu asta undeva? ba mai mult..spui si ca tu n-ai lasa pe nimeni sa se apropie de masina ta cu un asemenea c*****(tu stii mai bn ce-nseamna stelele alea)..din nou..cine te-a 'ntrebat asta?inca mai sper ca pe acest forum mai sunt si oameni cu coloana vertebrala de la care o sa primesc un raspuns la subiect. deasemnea vreau sa le multumesc celor care mi-au dat ideea de a adapta de la bormasina un "boton"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări