Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

svi 3101 unde pot gasi

Vizitator madalinbubu

Postări Recomandate

Vizitator madalinbubu

Am un anplificator technics se -ch404 in el cu un svi 3101. am dat o la cineva si a bagat firu de la boxa in priza si cred ca s a cam ars finalu.si acum va intreb daca mai pot face ceva din ea ? daca gasesc acest svi3101 si unde ? MULTUMESC ANTICIPAT!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

• Dj_Dog

2

• misuraelectronic

2

• ionut_te

1

Top autori în acest subiect

Wow... firul de la boxă?????? Da' cum le poate încurca cineva (oricât ar fi de habarnist sau afumat) că doar cablul de alimentare are şi el steker???? Dacă e reală drăcovenia asta, mare minune să fi decedat numai integratul şi să nu fi trecut mai departe prăpădul...

Link spre comentariu
Vizitator madalinbubu

daca iti spun nu crezi....omu care a facut asta lucreaza la electrica,,:)) dar praffff fiind de la nunta dimineatza cand a venit acasa au fost singuru lucru care trebuia sa l faca... cand sa intalnesc prostia cu betia asta iese;)

Link spre comentariu

daca iti spun nu crezi....omu care a facut asta lucreaza la electrica,,:)) dar praffff fiind de la nunta dimineatza cand a venit acasa au fost singuru lucru care trebuia sa l faca... cand sa intalnesc prostia cu betia asta iese;)

daca asa gen de "meseriasi" gen "Dorel" lucreaza la Electrica , sa nu va mirati de penele de curent , ca pe vremea lui raposatul :ras: , in fine , scuzati offtopicul :nebunrau:
Link spre comentariu

deci verdictu final e sa i l arunc?

il duci la cineva care stie sa il repare si cred ca investitia va fi cam mare.. dar poate poti modifica etajul final in el.. adica: daca preamplificatorul a scapat poti insera un kit de amplificator cu fte mici interventii in amplificator.. conditia e ca acel kit sa se alimenteze la aceeasi tensiune cu a amplificatorului original, si sa aiba cam aceeasi sensibilitate de intrare , aia se poate adapta...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări