Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer omnitronic...merita luat?

Vizitator Dj Manu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

5

• Mircea Bartic

1

• MazyMan

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Vizitator lautarul

yo zic ca da ,,,totusi e firma nemteasca si prin cluburi mixerele de obicei sunt omnitronic si eu am un mixer omni si sunt multumit e drept ca nu am avut ocazia sa aud dar yo las lua ca ii nemtesc totusi e firma........succes,parerea mea

Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu

La banii aia sa nu te astepti la cine stie ce performante. E bun sa faci putina galagie cu el, si atat. Cei 800W declarati sunt probabil puterea de varf, iar puterea RMS e vreo 200W.

Puterea RMS arata pe alte site-uri ca are 400w
Link spre comentariu

Pe site-uri poate sa apara orice, dar la banii aia abia cumperi un difuzor de 15" mai de doamne-ajuta. Si daca prin absurd difuzorul are 400W, la puterea asta fenomenul de power compression o sa fie destul de evident.

Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu

Pe site-uri poate sa apara orice, dar la banii aia abia cumperi un difuzor de 15" mai de doamne-ajuta. Si daca prin absurd difuzorul are 400W, la puterea asta fenomenul de power compression o sa fie destul de evident.

S-ar merita mai mult sa fac un subwoofer cu Lw-1503?
Link spre comentariu

Activ, bineinteles, daca ai si un amplificator pentru el. Sunt o gramada de scheme la 'Accesorii audio'. O sa-ti postez si eu o varianta, mai pe seara, cand ajung acasa.Daca nu, un filtru pasiv facut cu cap (vezi sectiunea servicii).

Link spre comentariu
Vizitator Dj Manu

Activ, bineinteles, daca ai si un amplificator pentru el. Sunt o gramada de scheme la 'Accesorii audio'. O sa-ti postez si eu o varianta, mai pe seara, cand ajung acasa.Daca nu, un filtru pasiv facut cu cap (vezi sectiunea servicii).

ok...am un amplificator la care bag 2 boxe RH sound de 200W RMS...mi-am spus cineva ca nu pot baga un singur bas cu 2 sateliti...doar 2 basii...pt ca at un canal merge pe 4 ohm si celalalt merge pe 8 ohm...e adevarat? iar de un alt amplif nu am buget acuma...
Link spre comentariu

In general nu e nici o problema sa ai sarcina de 4 ohmi pe un canal si sarcina de 8 ohmi pe canalul celalalt. Acum, depinde de amplificator. La un amplificator de casa, in general daca pui sarcini de 4 ohmi merge chinuit la putere mai mare, dar pentru un amplificator profi, nu e nici o problema. Poti merge cu 2 sateliti de 8 ohmi in paralel pe un canal, si un subwoofer de 8 ohmi pe celalalt canal. Singurul dezavantaj e ca pierzi stereofonia, dar asta nu prea mai conteaza la sonorizari de genul asta.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator lautarul

linistit fa unul si alege un alt dif adevarat,iar omnitronicul ca mixere sunt ok,dar ca boxe eventual enterteiment si atat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări