ALEKS Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 as vrea si eu un "soundbuffer" ...Un soundbuffer? Nimic mai simplu, in traducere mot-a-mot este un buffer de sunet (audio) care se realizeaza cu un etaj repetor cu tranzistor (sau opamp) care de regula se foloseste ca preamplificator sau etaj amplificator intr-un corector de ton. Amplificarea finala poate fi "<1". Mi-am dat seama din context ca omul se referea totusi la altceva... totusi posibilii neinitiati ar trebui ajutati si nu respinsi total sau partial. Numai bine! Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Februarie 7, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2005 Phantasy nu esti la prima abatere, ar trebui sa o lasi mai moale baiatule cu comentarile astea ca nu esti tu singurul invatat si restul sunt niste .... Daca tu ai gasit forumul asta inainte de ceilalti si ai vazut ca se scrie subwoofer si nu "soundbuffer" ... asta nu iti da si dreptul la comentariile care le faci. Link spre comentariu
C0B Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 /offtopicDeci..nu imi vine sa cred..voi incurajati pe cineva sa scrie gresit.Phantasy..doar a atras atentia ca nu e corect scris..ce e drept intr-o mainera nu prea frumoasa.Din greseli se invatza...si la scoala daca gresesti ti-se da peste maini si esti corectat... :roll:.Fiecare vrea sa invete..si toti avem ceva de invatat..totul e sa nu inveti gresit..si sa zici ca ai invatat de aci :)Scuze de offtopic. Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 toti sunteti off-topic ... deja nu ma mai intereseaza acest topic ... daca voi credeti ca asa este bine ... treaba voastra ... nu zic ca le stiu pe toate ... SUNT MULTE CARE NU AM HABAR DE ELE ... dar nici atat de afon ca kpone ala nu sunt ... oricum ... mie mie se pare penibil ca pe Forumul Electronistilor sa se faca astfel de greseli sau confuzii ... legat de tine kpone ... ASA E CUM SPUI TU ! eu sunt prost , tu esti destept ... si pana una alta revizueste-ti limbajul ca nu vorbesti prietenii tai ... daca asa esti invatat sa vb , vezi ca nu toata lumea iti permite ... ironinickSQUAD ... daca tu intelegi aiurea ce am zis treaba ta ... NU AM ZIS CA SUNT EU ALA MARE SI TARE SI RESTUL SUNT NISTE ... -cum ai spus tu .... sunt multi pe acest forum care stiu mult mai multe decat mine .. asta sa va intre la aman2 in cap ... dar nici chiar asa ... oricum ultima pagina este off-topic ... eu VREAU SA INCHEI AICI POSTURILE MELE LA ACEST SUBIECT ... deci , nu ma mai provocati la alte interventii ... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 oricum ... mie mie se pare penibil ca pe Forumul Electronistilor sa se faca astfel de greseli sau confuzii ... Pe forumul electronistilor mai vin oameni sa si invete cate ceva, cine este prea priceput si nu are ce invata este un prost Link spre comentariu
Vizitator Kpone Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 mersi,am priceput ca se scrie subwoofertre sa-i multumesc lui phantasy ca dak nu era el ramaneam afon si acumMersi phantasy! Link spre comentariu
daniro Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Am achizitionat de ceva timp doua difuzoare TESLA Model ARN 5604 pentru a-mi construi un subwoofer. Am cautat pe net performantele lor (in special frecventa de rezonanta - care nu am gasit-o binenteles !!!). Daca cineva are acest tip de difuzor pls sa imi de-a si mie un raspuns.DATE GASITE PE INTERNETModel ARN 5604 Impedance: 4OhmFrequency response: 40 - 4000HzSensitivity: 86 dB/1W/1mWeight: 1kgDimensions: 165mmMax/peak. input: 50/100W (Desi pe el scrie 15W !!!)Imagini si dimensiuni aiciPagina aia e facuta numai pt tzeapa! Cineva cred ca a vrut sa impresioneze cat mai mult ca sa-si vanda marfa mai bine. A copiat datele de la ARN5614 si l-a dat drept 5604. De ce nu mai exista si alte difuzoare la acel link? Sa nu credeti cumva ca 5604 ar rezista la 50W!P.S. Am pus acest post, stiu ca este expirat de 2 ani topicul, dar m-am gandit ca poate cineva mai cauta si ia de bun acel link. Daca vrea cu adevarat parametrii difuzorului ARN5604 le poate vedea de aici. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 @Phantasy nu trebuia sa il iei peste picior pe om pentru ca nu a stiu cum ii zice la subwoofer,cel putin nu cu hahahahahahaha...etc...trebuia sa ii zici frumos ca ii zice altfel :goodman:Scz de offtopic! :smt003 Numa bine! :smt001 Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Am si eu pe acasa exact acelasi model in stare de functionare,am impresia ca au fost de la pick-up.Oricum ,in starea lor originala se aflau intr-o cutie penala de plasctic etansata cu niste garnituri de cauciuc,cu un condensator de 4,7/35V pe tw bipolar care bubuia cam repede,joasa pe direct.Joasa era ARN5604B 4o/15W,membrana din celuloza si rila de cauciuc,sasiu de tabla,bobina de 1,5" pe suport de hartie impreganata cu lac,restul sunt deja pe net,totusi am impresia ca spl-ul este putin mai mare,inalta ARV165 5o/5W cu membrana de hartie ovala cu prindere pe inauntru si un fel de surub pe centru.Eu le-am facut cutie din pal de 12 si filtre si le mai folosesc si acum.Au fost super,mai ales pt vremea lor(ma refer la difuzoare ca restul era de kko)si pt niste sateliti de calculator sunt excelente.Problema este ca s-au degradat in timp,sau din cauza puterii mici ars,in rest parere buna despre ele,nu se pot compara cu junghirile de la chinezi de 4-5$,si fac destula galagie pt o auditie normala.Nu se pot folosi ca subwofer,sunt pt compresie,diametru relativ mic,au un raspuns pe joase frumusel,clar,dar nu extins prea mult la capete(la fel si pt tweter) Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Daca tot ati revigorat topicul ... nici acum nu am facut nimic. Oare daca le pun in masina, rezista ? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Daca le pui cu tot cu cutie in spate langa luneta,da,dar ca sa le scoti din cutie si sa le pui in gaura pt portbagaj IN NICI UN CAZ !!!.Sunt difuri de compresie si au putere mica,cu parametrii pt compresie nu pt atat volum.Tot ce pot sa-ti zic e sa le muti intr-o cutie din lemn cu acelasi volum,sa incerci niste filtre,macar ord 1,si sa nu le duci la masina pt ca acolo este mediu netolerant pt materialele din care este facut si de la soare si umezeala nu o sa mai ramana nimic din ele in cateva luni,or sa se macine(sau ai putea sa le pui niste site dintr-un material dens de protectie).Oricum ,la cat costa niste plastice ovale pt spate nu se merita ca nu au nici puterea pe care o vrei si nici raspunsul pe joase fenomenal(s-ar mai imbunatatii putin de la gain-ul cabinei si daca nu doresti bubuiala ar fi bune) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum