Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hack-uire DVD Recorder

Vizitator m4lvolio

Postări Recomandate

Vizitator m4lvolio

Salutare,

Vreau sa copiez o caseta video protejata prin Macrovision. Daca incerc sa inregistrez de pe video pe dvd recorder, primesc mesajul "recording prohibited" si cu asta gata. Din ce am inteles, mi-ar trebui un soi de decodoare cum sunt cele de aici: http://translate.google.com/translate?h ... 26rls%3Den

Nu vreau insa sa cheltuiesc atat, mai ales ca e vorba de o singura caseta.

Intrebarea mea e daca pot gasi alta solutie, sau un dispozitiv asemanator, eventual local, in Romania, dar la alti bani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Vizitator m4lvolio

Da, ma gandeam la asta. Dar ce garantie am ca nu voi avea aceeasi restrictie pe placa de calculator?In plus, dvd recorderul inregistreaza excelent, comparat cu capturi facute cu tv-tunere si alte dispozitive similare pe care le-am vazut.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Da, ma gandeam la asta. Dar ce garantie am ca nu voi avea aceeasi restrictie pe placa de calculator?In plus, dvd recorderul inregistreaza excelent, comparat cu capturi facute cu tv-tunere si alte dispozitive similare pe care le-am vazut.

Un TV tuner bun inregistreaza ce-i dai. Gandeste-et ca e un amarat de VHS si un 320*240 e acceptabil. Depinde si de continut.Cearca cu o placa buna, spatiu pe HDD si cu virtualdub.Mai depinde si de DVD recorder. La unele se poate face un upgrade de soft neoficial.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări