Vizitator sacral Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Tweeterele daca le-ai rebobinat si-au pierdut caracteristicile lor originale.Te-ai uitat pe cati ohmi ti le-a rebobinat? Intreb asta pentru ca eu m-am dus cu un tweeter la rebobinat, pe spatele lui scria 4 ohmi, dar nenea ala mi l-a rebobinat pe 8 ohmi.Parerea ta ca se aude mai bine e doar efectul placebo al modificarii pe care ai efectuat-o.Eu am o pereche cu tweeterele rebobinate (8 ohmi) si o pereche cu tweeterele originale (cu calota din material textil) si incomparabil inaltele se aud mai bine pe cele originale, mai puternice, mai clare.Minerele ies din discutie. Tweeterele le-am rebobinat eu (cu minuta mea), ambele pe 3,8 ohmi iar cind au "cazut", s-a intimplat pe rind, la interval de timp apreciabil, timp in care am avut ocazia sa le aud prin comparatie (cel original auzindu-se mai rau ca cel refacut). Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 Normal ca tweeterul vechi se auzea mai rau, pentr ca era deja "pe moarte" :roll: Oricum, tweterele repsective sunt depasite, cand o sa mai dau peste niste bani imi iau ceva mai bun. Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 Puteti va rog sa postati niste poze cu renumitele MELOMANE ca sa le vad si eu , ca de citit am citit destul despre ele Link spre comentariu
Vizitator ibanez Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Am si eu o pereche de boxe meloman si placutele de filtre nu mai le are sunt niste modificari pe acolo cativa conzi o bobina cateva rezistente poate cineva sa-mi posteze schema cu filtrele originale multam frumos Link spre comentariu
pole Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Stie cineva wooferul pana unde coboara, ce fracventa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum