Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bluetooth reciver

Vizitator ingkissrobert

Postări Recomandate

Vizitator ingkissrobert

Aveti idee de un bluetooth reciver ieftin? Sau aveti careva de vanzare asa ceva?Ideea e ca vreau sa elimin firele audio de la laptop la combina muzicala, si as vrea sa leg la aux la combina acest bluetooth reciver. Am incercat varianta cu emitator fm dar e incomod si apar si interferente.Haideti cu o oferta tentanta!Stima!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suat

3

• lucian_e

2

• Den

2

Top autori în acest subiect

Nu stiu daca gasesti asa ceva gata facut dar ai putea incerca cu o casca bluetooth stereo modificata astfel incat semnalul sa nu se duca la casti, ci sa il scoti printr-o mufa jack pentru a-l introduce in combina muzicala....Ideea nu e rea deloc...si eu sunt dependent de firele dintre laptop...dar vad ca emitatorul meu nu are interferente...bine, am un model la care pot alege frecventa in pasi de 0.1Mhz...deci eu am ales o zona in care nu se prindea nimic si apoi i-am dat frecventa la emitator...dar tot e ceva atasat laptopului...cand as fi putut folosi bluetoothul incorporat....Ideea este daca driverele sau dispozitivul bluetooth din laptop permit emisia sunetului audio sau e facut doar pentru schimb de date cu diferite dispozitive compatibile....Deci, mai intai trebuie verificat daca cu o casca bluetooth de telefon mobil poti sa auzi sunetul de la laptop....restul e floare la ureche...Sau, daca nu ai casca la indemana, cred ca ai putea sa verifici cu un telefon mobil cu bluetooth, insa atentie, in specificatiile acestuia trebuie sa se specifice ca are bluetooth cu A2DP, care inseamna ca poate transmite semnal audio... (cred ca asta inseamna :nas: )Succese...

Link spre comentariu

Acest lucru l-am implementat eu cu succes,astfel transmit muzica prin blueetooth dde la pc la o statie din alta camera.Tot ce ai nevoie e o pereche de casti bluetooth stereo,de la care tragi semnal.Eu am folosit un model de la lg,sunet surprinzator de bun.

Link spre comentariu

@den, ce bluetooth ai pe calculator? Adica e extern pe USB sau incorporat? Ce program folosesti pentru redarea muzicii, respectiv, transmiterea catre bluetooth? Eu nu am reusit cu bluetoothul meu din laptop sa fac asta...in schimb de pe mobil e ok emisia de muzica :nebun: Bine, eu am demontat o casca bluetooth mono alcarei acumulator nu mai ducea decat cateva minute de convorbire...initial am vrut sa-l pun in masina conectat cu sistemul audio, sa-mi fie hands-free in masina...dar m-am oprti cu el in casa.... :freaza: Posibil totusi ca driverele mele pt win 7 sa nu suporte emisia de muzica pe bluetooth... :sparge:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Da merge, nimic de zisInsa e in detrimentul calitatii sunetului. Dauneaza grav calitatii sunetului. Eu cel putin.. am pretentii pentru un sunet cat mai clar. Am aplicat metoda cu un dispozitiv bluetooth stereo ce este prevazut cu mufa de 3,5. Sony ericsson MH 100 , functioneaza perfect in schimb, calitatea sunetului nu mai e aceeasi si trebuie sa incarc bateria de fiecare data cand e necesar. Daca ma plictisesc de el.. va anunt la vanzari Un prieten a gasit un dispozitiv bluetooth stereo nokia cu doar 20 RON. Incercati pe la oboarele de vechituri, nu de putine ori, cei ce vand, nu au habar de ceea ce vand. Prietenul cand l-a cumparat vanzatorul i-a spus ca e mp3 player :))

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Si eu sunt interesat de un receptor bluetooth dar vreau sa transmit un semnal digital de la pc la un sistem logitech z5500. Cine are o schema pentru asa ceva il rog sa posteze aici. Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

pai bluetooth este o tehnologie wireless .... eu am nevoie de un dispozitiv de receptie stereo pentru al incorpora in consola de la z5500, si sa transmit semnalul audio de la un film pe sisme prin bluetooth. ciar as cumpara o pereche de casti bluetooth stereo cu acumulatorul sau partea de incarcare defecte pentru a realiza acest proiect.

Link spre comentariu

daca nu ai pretentii pentru calitatea sunetului... merge.Am incercat eu, si a mers. Depinde de receiverul bluetooth. Erau pe la internity - cosmote ceva de la motorola... foarte ieftin [ cca 30 - lei parca ] casti... bluetooth stereo... dar nu stiu cat de bine se aud. Eu am testat pe un receiver bluetooth sony ericsson.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări