Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator blue tech ma-600

Vizitator lautarul

Postări Recomandate

Vizitator lautarul

functioneaza normal dar.......pe unul din canale puterea este mai mare se vede cu ochiul liber in vibratiile boxelor care sunt 3 la numar si se si incalzeste un pic mai mult fata de celalalt canal, iar reglajele sunt atent controlate ca si balansurile iar difuzoare sunt toate la fel si egale ca puteri?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

Top autori în acest subiect

functioneaza normal dar.......pe unul din canale puterea este mai mare se vede cu ochiul liber in vibratiile boxelor care sunt 3 la numar si se si incalzeste un pic mai mult fata de celalalt canal, iar reglajele sunt atent controlate ca si balansurile iar difuzoare sunt toate la fel si egale ca puteri?

cum adica sunt trei la numar? treidifuzoare pe o incinta? sau sunt trei incinte legate la amplificator? daca spui tu ca amplificatorul e corect reglat , inseamna ca problema e la boxe.. explica mai mult ce boxe ai si cum le-ai legat.. eventual deschide-le si vezi ce filtri au in ele .. posibil sa nu fie identici filtri.. sau poate boxele tale nu sunt identice(pereche) si daca utilizezi difuzoare diferite , acestea au SPL-uri diferite , sensibilitate diferita adica.. si atunci se explica diferentele de miscare a conurilor difuzoarelor... totusi ma gandeam , cum ai reusit sa vezi tu cat de tare se misca membrana tweeterelor , daca le ai pe incinta :rade:
Link spre comentariu
Vizitator lautarul

da da am vorbit prostii,deci sa explic ca eram putin afumat dupa nunta.......am patru subwoof 2 pe cate un canal sunt identice boxele si difurile dar.......am ars un filtru dintrun bas pe care lam scos si nu lam mai pus la loc si nfiltrarea o fac cu un equilazer cu care pot sa cobor pana la 35 sau chiar 30 si ma gandesc acu ca miai zis ca poate din cauza filtrului lipsa? si cand spuneam ca sesizez vibratiile mai puternice ma refer ca efectiv o coloana de boxe se plimba prin sala pleaca usor asa tare bate iar cealalta mai putin din subwoofer am stand si sus e satelitul care il vad cum se misca din vibratii iar satelitii is amplificati separat separat si cu mixer separat ,,,,,,,,,,multumesc sper ca am explicat mai bine ,,,,,,mersiii mult

Link spre comentariu

schimba atunci filtrul ars , sau componentele arse pe el(ma gandesc ca doar ceva rezistente de 5-10W s-or fi ars pe el) , si totul isi va reveni la normal atunci , clar din cauza filtrului ai diferentele de SPL(presiune sonora) ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări