Vizitator lautarul Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 colegii care cunosc,,,,,ce parere aveti despre aceste difuzoare? si poate mai stie cineva de ce niciodata pe difurile PA nu exista eticheta? ma refer la importatorul si distribuitorul BARTiC din iasi,poate cineva sa confruntat cu acest lucru? Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Daca te referi la difuzoarele P.Audio, toate care mi-au trecut prin mana aveau eticheta pe ele. Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 mi-au fost recomandate asa difuzoare de pe forum , am mai intrebat prin stanga si prin dreapta despre ele si toti spun ca isi merita banii . si legat de eticheta ... toate au . Link spre comentariu
Toader Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Trebuie sa aiba eticheta.Am P-audio si-s super.Ia cu incredere. Link spre comentariu
BF37 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Pune niste poze cu ele , poate chiar este vorba de o alta firma ... Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Sunt P.audio, poweraudio e o firma autohtona care le vinde. Ca se aseamana la nume e doar o coincidenta sau mai bine spus lipsa de imaginatie.Is ok, pretul e bun si mare majoritate au eticheta.Ce difuzoare ai luat/vazut fara eticheta? Link spre comentariu
Vizitator lautarul Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 da colegii... mam exprimat gresit si am uitat sa specific ca nu am luat difurile separate,,,,,,deci am comandat satelitiii de 300 rms si ma mancat curiozitatea si leam desfacut iar etichetele erau luate jos atat de pe difuri cat si de pe drivere is ok suna bine dar nu am vazut ce vroiam adica confirmarea puterii.....multumesc celor care miau raspuns Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Ai putea sa pui niste poze?Ochiometric iti poti da seama cu ce model ai de a face dupa aspectul lor.Se vede urma ca e eticheta zmulsa jos sau pur si simplu sunt difuzoare fara eticheta?S-ar putea sa fie un model oem, dupa cum se lauda, dar in cazul acesta n-ai ce mai zice, e ca si cum ar fi no-name-uri, date de catalog n-ai, doar stii ca vanzatorul ti-a spus ca: "sunt cele mai bune domnule!" Ca-s bune/rele, ramane tu sa vezi.Acum daca tot le ai sa le folosesti sanatos. Daca esti multumit de cum suna atunci ce mai conteaza ce sunt in ele.Daca sunt specificate la 300w ai putea lejer sa pui un amplif de 400w-500w dar sa nu il bagi in rosu.Alta chestie: Boxele nu se cumpara fara sa le asculti sau fara sa ai experienta, altfel te frigi.Te frigi, adica ai mari sanse sa nu iti fie pe plac. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Daca te referi la difuzoarele P.Audio, toate care mi-au trecut prin mana aveau eticheta pe ele. si ale mele si merg fte bine , sunt de calitate.. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 colegii care cunosc,,,,,ce parere aveti despre aceste difuzoare? si poate mai stie cineva de ce niciodata pe difurile PA nu exista eticheta? ma refer la importatorul si distribuitorul BARTiC din iasi,poate cineva sa confruntat cu acest lucru?SalutNumele meu este Mircea Bartic si sunt administratorul firmei Poweraudio RomaniaAbsolut toate difuzoarele comercializate de noi sunt marcate vizibil cu etichete sau placute stantate (dupa caz)exista doar doua cazuri in care modelul si producatorul lipseste de pe produs:cazul 1: difuzoare OEM produse exclusiv pentru piata din romania (variante mentinute de noi pe piata dupa scoaterea lor din productie de catre producator) - WN-15R, WN-D72, P10-100MBcazul 2: difuzoare de serie care sunt prin modul de constructie greu de stantat sau marcat - P-18N sau C15-600N - acestea din urma aveau modelul trecut pe un sticker aplicat in laterala difuzorului langa suportul conectorilor.Boxele fabricate de noi intra intr-o alta categorie.Daca ai cumparat o boxa de la noi si ai cerut expres sa ti se produca pe baza de comanda o incinta care sa fie dotata cu un anume difuzor din oferta, atunci difuzorul are etichetele intacte.Daca ai comandat un produs finit De exemplu un satelit tip Vector V22s fii sigur ca nu vei gasi nici un fel de inscriptii pe difuzor deoarece noi comercializam un produs finit cu specificatii clare, nu o "lada cu difuzoare"in Boxele finite produse de noi s-au investit bani si timp in procesul de proiectare si nu suntem dispusi sa lasam pe oricine sa ne copieze designurile. Cea mai buna protectie in acest sens este utilizarea unor transductoare produse la comanda cu specificatii speciale ce nu sunt disponibile "de pe raft" - (OEM).Mare atentieam observat in ultima vreme ca unii comercianti rau intentionati declara ca vand boxe cu difuzoare P-audio insa in incinte se afla tot felul de chinezarii dubioase. Chiar saptamana trecuta am avut un caz cu un astfel de client care s-a intepat cu ceva ce semana izbitor cu niste bluetech dar cu etichetele lipsa.Daca doriti sa fiti siguri ca veti primi difuzoare originale necontrafacute , intotdeauna achizitionati-le de la importator sau de la distribuitorii autorizati.pe forumul firmei noastre avem si poze cu majoritatea produselor comercializate.Daca aveti orice dubii in legatura cu provenienta difuzoarelor, verificati pozele afisate aici.http://www.forum.poweraudio.ro/index.php?c=27 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum