Vizitator ssauroon Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 vreau sa inlocuiesc driver de 30 w de 1 cu altul de 1.75 de 80 de w oare va fii nevoie sa inlocuiesc si filtrele? multumesc celor care imii raspund Link spre comentariu
Vizitator lautarul Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 si pe mine ma intereseaza subiectul acelasi lucru vreau sa fac si eu,astept si eu raspunsuri, salut Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 daca pastrezi frecventa si filtrul actual are destula putere nu ar trebuui . Totusi de la 30w la 80w ma indioesc ca o sa reziste . Preferabil e sa faci filtrul special pentru driverul dorit . Link spre comentariu
Vizitator rrrremus Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Filtrele din boxe sunt calculate astfel incat sa "impleteasca" cat mai bine raspunsul difuzoarelor folosite. Rezultatul trebuie sa fie un raspuns cat mai liniar in frecventa si lipsit de orice coloratie.Pentru ca in momentul in care incercati sa inlocuiti un difuzor ( la care probabil nu cunoasteti specificatiile complete ) cu alt difuzor la care iarasi nu cunoasteti specifciatiile, veti modifica oricum raspunsul incintelor va dau urmatoarele sfaturi :1. Pastrati aceeasi impedanta cand inlocuiti difuzoarele.2. Puterea ( in watti ) nu e relevanta in acest caz ( oricum la aceleasi dimensiuni mecanice puterea e pe acolo )3. Sensibilitatea difuzorului ar mai trebui luata in cont dar probabil ca e o necunoascuta pt voi.Bafta. Link spre comentariu
Vizitator lautarul Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 am inteles multumesc de sfaturi o zii buna sa aveti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum