Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema receptor RADIX Super cu 9 tuburi (1927/1928)

nea_bobina

Postări Recomandate

Buna ziua,

Printre colectionarii si pasionatii care frecventeaza aceasta sectiune, poate exista cineva care m-ar putea sprijini sa procur o schema pentru radioreceptorul mentionat in .

Este vorba de un aparat produs in perioada 1927-1928 de firma germana RADIX, modelul fiind numit "Super" (de la superheterodina) cu 9 tuburi electronice.

Eu am postat aici o serie de imagini cu aparatul respectiv, alaturi de schema fratelui sau cu 8 tuburi, produs in aceasi perioada.

As prefera sa procur schema, in locul abordului prin metoda clasica de extragere a acesteia, la "ochiometrie". Pentru versiunea postata (RADIX Super cu 8 tuburi) detin si caietul service produs de firma in acei ani. Desigur, as putea proceda prin analogie, studiu, etc. Nu ar fi o mare problema.

Mentionez doar ca m-ar interesa in mod deosebit cel putin schema reala a aparatului pe 9 tuburi, pentru comoditate, conformitate si mai multa siguranta. Din acest motiv, fac apel la bunavointa persoanelor care detin conturi de acces pe RadioMuseum.org (sau alte site-uri asemanatoare), in speranta ca cineva mai altruist ar putea sa puna cateva intrebari pe-acolo, eventual moderatorilor care, prin varsta si experienta, e posibil sa fi intalnit si sa detina o astfel de documentatie.

Precizez clar ca daca documentatia poate fi obtinuta contra-cost, nu va fi o problema sa o platesc.

Multumesc anticipat eventualilor binevoitori !

Cu stima,

Nea Bobina

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nea_bobina

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări