Vizitator valy87 Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 salutare! un prieten de al meu are un hard extern de 500 de gb. pe el are un folder care vrea sa il copieze dar nu poate..ii da eroare...iar daca vrea sa deschida ce e in folder(poze, muzica, etc..)ii da la fel eroare..pe hard mai are si alte foldere care merg ok sa le copieze si sa faca orice vrea cu ele, dar cu acel folder nu poate face nimic...pozele le vede ca thumbnails dar nu poate sa le copieze sau sa le deschida...stie cineva din ce cauza e asa si ce se poate face pt a le copia? am incercat sa copiez si cu CMD folosind comanda XCOPY...dar la fel.... Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 In cel mai bun caz, trebuie sa conecteze HDD-ul la computerul de pe care a copiat folderul si sa ii da din nou comanda de copiere. Acest fenomen apare in momentul in care hdd a fost deconectat inainte de a se fi terminat operatia de scriere.In cel mai rau caz, HDD are o mica mare problema pe platanul in care s-a facut scrierea directorului respectiv. Si in primul si in al doilea caz, datele din folderul actual de pe HDD sunt corupte si nu se pot recupara.BAFTA! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 N-ai spus ce fel de eroare ii da. Ce mesaje da calculatorul in win respectiv DOS? Link spre comentariu
Vizitator valy87 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 N-ai spus ce fel de eroare ii da. Ce mesaje da calculatorul in win respectiv DOS? nu stiu exact ce eroare..o sa il intreb, dar ceva de genul: ACCES DENIED...ciudat e ca doar folderul ala e asa...oricum o sa il intreb mai exact ce eroare ii da Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 S-ar putea sa te ajute asta (Eng) http://support.microsoft.com/kb/308421 . Eroarea o poate da chiar daca esti administrator si nu e specificat in propietati ca adminii au acces. Partitia e sigur ntfs si msdos-ul din xp nu are nici o legatura in functionare la nivel de lucru cu hdd-ul cu msdos-ul real decat la numele comenzilor. Link spre comentariu
Vizitator valy87 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 N-ai spus ce fel de eroare ii da. Ce mesaje da calculatorul in win respectiv DOS? nu stiu exact ce eroare..o sa il intreb, dar ceva de genul: ACCES DENIED...ciudat e ca doar folderul ala e asa...oricum o sa il intreb mai exact ce eroare ii da uitati si eroarea ce apare: http://img168.imageshack.us/img168/9177/dibujowqg.jpg e in spaniola...sper sa intelegeti..ms Link spre comentariu
ChRS Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 In cazut prietenului tau, acea problema se poate datora din cauza: - unui virus "montat" in directorul cu pricina; - in timpul functionarii HDD-ului, a fost supus unor miscari bruste (chiar violente); - HDD-ul a functionat in alt interval de temperatura decat cel precizat de producator; - fisiere corupte; - fragmentare foarte mare a HDD-ului; - modificarea accesului folderului respectiv (The Stressmaker ti-a pus un link catre Microsoft, personal eu imi modific accesul directoarelor din interiorul calculatorului, deoarece am multi "vizitatori" carora le restrictionez accesul unor anumite programe, directoare, s.a.m.d.). Spor la depistat erori. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Cred ca nu ai drepturi pe folder-ul ala. Vezi raspunsul de mai sus al lui The Stressmaker. Link spre comentariu
Vizitator valy87 Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Cred ca nu ai drepturi pe folder-ul ala. Vezi raspunsul de mai sus al lui The Stressmaker. am facut tot ce imi arata in link-ul pus de Stressmaker....dar degeaba...am drepturi pt folderul acela..dar la fel nu merge... Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 In cazul acesta mai ai cateva variante. Prima ar fi sa arunci un ochi aici (Eng) http://ccollomb.free.fr/unlocker/ unde acest program te poate ajuta. A doua optiune poate fi determinata de o eroare in MFT si eu nu am avut alta solutie, la o problema asemanatoare, decat formatarea. Am patit-o si eu la fel o data de mult si am ajuns la concluzia ca, in MFT (tabela de alocare la partitia ntfs), era inregistrat ca existent directorul dar, in realitate era sters fizic (daca nu ma insel, era dupa o restartare in timpul unei copieri sau stergeri). Alta varianta este sa vezi daca ai in directorul radacina (adica D:/ sau ce litera ai la partitie) un fisier ascuns gen autorun.inf. Ca sa-l vezi trebuie sa dezactivezi toate optiunile de ascundere ale win-ului (inclusiv cele de ascundere a fisierelor de sistem). Daca exista atunci e trojan si scapi de el doar cu dezactivare autorun apoi scan. Ca ultima metoda, si cea mai mare consumatoare de timp, destul de riscanta, este copierea completa, fara acel director, pe alt hdd, apoi formatarea acelui hdd cu directorul acela (cu quick, altfel o sa astepti foarte mult). Link spre comentariu
Vizitator valy87 Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 In cazul acesta mai ai cateva variante. Prima ar fi sa arunci un ochi aici (Eng) http://ccollomb.free.fr/unlocker/ unde acest program te poate ajuta. A doua optiune poate fi determinata de o eroare in MFT si eu nu am avut alta solutie, la o problema asemanatoare, decat formatarea. Am patit-o si eu la fel o data de mult si am ajuns la concluzia ca, in MFT (tabela de alocare la partitia ntfs), era inregistrat ca existent directorul dar, in realitate era sters fizic (daca nu ma insel, era dupa o restartare in timpul unei copieri sau stergeri). Alta varianta este sa vezi daca ai in directorul radacina (adica D:/ sau ce litera ai la partitie) un fisier ascuns gen autorun.inf. Ca sa-l vezi trebuie sa dezactivezi toate optiunile de ascundere ale win-ului (inclusiv cele de ascundere a fisierelor de sistem). Daca exista atunci e trojan si scapi de el doar cu dezactivare autorun apoi scan. Ca ultima metoda, si cea mai mare consumatoare de timp, destul de riscanta, este copierea completa, fara acel director, pe alt hdd, apoi formatarea acelui hdd cu directorul acela (cu quick, altfel o sa astepti foarte mult). ai dreptate Stressmaker, folderul aparea ca existent...si cica are 113 GB...dar lam scanat cu un antivirus care iti arata cantitatea de fisiere ce scaneaza...logic, dupa scanarea folderului, ar fi trebuit sa imi arate la cantitate 113 GB dar din pacate folderul avea doar 55 de mega...deci fizic e sters acel folder..ms mult pt ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum