Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv tuner hibrid Asus My CInema nu merge bine

Vizitator caguars

Postări Recomandate

Vizitator caguars

Am si eu o problema, am cautat pe net peste tot, pe alte forumuri si nimic nu am gasit. Ultima speranta este la voi.Am cumparat un tv tuner Asus My Cinema Es2-750. Sistemul de operare folosit este win7 x64 si xp in dual boot. Am instalat driverele de pe cd, il vede bine in device manager fara semnul exclamarii.Problema este ca merge doar cand vrea el. Si cu Windows MEdia Center si cu Total media 3,5 care vine pe cd. Merge prima data, a doua data,....daca mai fac ceva pe pc si intru iar nu se mai vede/aude nimic. Nu isi revine decat cu shut down si restart. Si alta problema: atunci cand merge nu reusesc sa prind nimic pe DVBT, nici un canal. Pe analog prin cablu rds merge. Trebuie un program special sa prind posturile hd romanesti? Tv tunerul are o antena in pachet.Am vazut pe net ca ar merge cu vlc player dar nu am reusit daca stie cineva cum sa imi zica si mie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări