Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipsa sunet plasma lg

Vizitator mikidutzadud

Postări Recomandate

Vizitator mikidutzadud

buna seara.mi-am luat o plasma lg 42pm3mva 107cm(sh, dar inca in garantie) cu cateva luni in urma, si de abia dupa ce m-am mutat zilele trecute am instalat-o. de vazut vede sticla, insa problema este cu sunetul. cand am luat-o de la fostul proprietar avea un sistem 5.1 pentru sunet si mergea perfect. acum insa la mine, i-am pus un sistem 2.1 si nu merge sunetul... se aude doar un fosnait in boxe. sistemul e bun pentru ca l-am pus la calculator si merge bine. de asemenea am mai incercat si cu casti si boxe simple de pc. am luat si toate mufele la rand si nimic. va rog daca stie cineva ce pot face. exista vreo setare sau are vreun defect si ar trebui sa o duc la service?multumesc in avans!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

Vizitator comfel

Din telecomanda intra in Meniu la sectiunea sunet si vezi ca este activata o optiune ........sau Et final sunet este defect .....Daca nu te pricepi cu el la.. Service.... deoarece este in garantie ........... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări