Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema echosmart 791

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rellu

3

va multumesc, doar ca nu se potriveste cu ce am eu. de la mufa nulmodem vin firele pe placa mare iar acolo sunt mai multe tranzistoare smd si tot de acolo merge si intr-un c.i. IL358D (acesta trebuie inlocuit dupa spusele unui meserias in parabolice).daca totusi o gasiti mie a-mi este de folos.

Link spre comentariu
Vizitator P423

nu trebuie inlocuit nici un ci. doar 2 tranzistori cu rol de buffer se ard si se pot inlocui. daca nu va descurcati apelati la tehnic b timisoara, ei fac service la astfel de receptoare. sau la importatorul echolite (echosmart) din miercurea ciuc, david & kovacs (dksat.ro). eu am 790 si aceeasi problema am avut-o cu el, s-a rezolvat la timisoara la tehnic b si a costat doar 10 lei. sau pe satweb.org, site-ul dezvoltatorilor de soft de la echolite, acolo mi se pare ca am vazut schemele la mai multe modele de echolite insa nu sunt sigur daca e si 791 printre ele.

Link spre comentariu

va multumesc pt. informatii doar ca azi am dus la un atelier sa inlocuiesc acel minuscul c.i. si sper ca in curand o sa vad care e situatia. tranzistorii asa la rece pe placa i-am masurat dar nici unul nu era sarma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări