Vizitator elmano Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Buna...in speranta ca cineva ma poate ajuta descriu problema...un HDD western digital de 500 GB...intr-o noapte a inghetat ecranul din senin...am dat sa formatez si sa reinstalez so...nimic...am incercat cu hiren mai toate posibilitatile...de la zero fill la wipe si mbr...nimic...acuma sint in stadiul ca pot sa-i fac partitii...dar...in unele zone citeste extrem de lent (si scrie)...momentan am dat hdd regenerator...in 9 ore am ajuns abia la aprox 10 GB...se vede pe viteza cu care defileaza clusterele scanate...dupa aprox 10 secunde de viteza citeste impiedicat si lent si tot asa...dupa 10 ore de functionare hdd este usor caldutz...consider k nu se infierbinta prea tare...apropos...sa nu se supere nimeni dar nu mi-a placut ca la inscriere mi s-a cerut adresa...n-am scris cu rea intentie Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Da'i (in ordinea asta), cu MHDD, Victoria si SpinRite. Primele 2 le gasesti pe Hiren's Boot CD, de al treilea trebuie sa faci rost separat... Daca tot asa iti face si dupa, e cazul sa'ti iei altul. Link spre comentariu
Vizitator elmano Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 mersi mult...am sa incerc...pff...mhdd merge numai cu ide...al meu este pe sata...any idea? Link spre comentariu
Vizitator elmano Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 haideti mey...chiar nimeni? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 mersi mult...am sa incerc...pff...mhdd merge numai cu ide...al meu este pe sata...any idea?Merge si cu SATA. Seteaza in BIOS "Compatible mode" sau ceva asemanator (astfel incat hardul sa fie detectat ca unul IDE) si il poti folosi. Nu uita totusi sa'l pui la loc dupa ce termina. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Daca aveti cablul de date de culoare rosie(nu portocalie!) la SATA, ala e buba...s-a "umflat" o placuta de plastic la contacte si de aici problemele...am schimbat zeci. Cel de culoare portocalie are "tablita" de metal, face "click" la introducere si nu am vazut vreunul bulit. Link spre comentariu
Vizitator elmano Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 am 2 pc-uri quad intel si 4 buc hdd sata de 500 GB bucata...toate cablurile de magistrala sata sint rosii...o sa incerc cu portocaliu...miram-as sa fie aia buba dar...dea DZEU sa ai dreptate...ma gindesc ca atunci ar trebui sa faca figuri si celelalte hdd-uri nu? Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 ma gindesc ca atunci ar trebui sa faca figuri si celelalte hdd-uri nu?Or sa faca si alea probleme cat de curand, nici o grija...cablul SATA portocaliu e de 100X mai bun decat cel rosu, ca dovada n-am schimbat nici unul portocaliu, dar rosii cu zecile... Link spre comentariu
Vizitator elmano Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 ms pt sfat...am luat masuri si voi inlocui cablurile...in ceea ce priveste hdd...n-am dormit de 1 sapt...am stat pe el...l-am donat unui bun prieten si el ing pc...las sa mai traga si el insomnii...hahaaaaaaaaaaaaaaa...mersi pt sfaturi baieti... http://jamwave.com/elmanomusic Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Acolo trebuia sa treci orasul din care esti,nu adresa exacta Link spre comentariu
Vizitator elmano Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 poate sint eu mai prostut si dupa 4 facultati nu mai stiu sa citex romineste...hahaaaaaaaaa...in fine...nu vreau sa facem o pole-mica sau mare din asta...cu hdd-ul am rezolvat...l-am donat sa se mai chinuiasca si altii k doar din mizerie se nasc talentele...eu multumesc din suflet tutulor care mi-au dat sfaturi...si doresc sa nu fie nevoie de sfaturi...ceea ce ar insemna k totul e ok...multumesc inca odata tuturor http://jamwave.com/elmanomusic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum