Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Western Digital 500 GB

Vizitator elmano

Postări Recomandate

Vizitator elmano

Buna...in speranta ca cineva ma poate ajuta descriu problema...un HDD western digital de 500 GB...intr-o noapte a inghetat ecranul din senin...am dat sa formatez si sa reinstalez so...nimic...am incercat cu hiren mai toate posibilitatile...de la zero fill la wipe si mbr...nimic...acuma sint in stadiul ca pot sa-i fac partitii...dar...in unele zone citeste extrem de lent (si scrie)...momentan am dat hdd regenerator...in 9 ore am ajuns abia la aprox 10 GB...se vede pe viteza cu care defileaza clusterele scanate...dupa aprox 10 secunde de viteza citeste impiedicat si lent si tot asa...dupa 10 ore de functionare hdd este usor caldutz...consider k nu se infierbinta prea tare...apropos...sa nu se supere nimeni dar nu mi-a placut ca la inscriere mi s-a cerut adresa...n-am scris cu rea intentie :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

2

• Th3_uN1Qu3

2

• Dr.L

1

Da'i (in ordinea asta), cu MHDD, Victoria si SpinRite. Primele 2 le gasesti pe Hiren's Boot CD, de al treilea trebuie sa faci rost separat... Daca tot asa iti face si dupa, e cazul sa'ti iei altul.

Link spre comentariu

mersi mult...am sa incerc...pff...mhdd merge numai cu ide...al meu este pe sata...any idea?

Merge si cu SATA. Seteaza in BIOS "Compatible mode" sau ceva asemanator (astfel incat hardul sa fie detectat ca unul IDE) si il poti folosi. Nu uita totusi sa'l pui la loc dupa ce termina.
Link spre comentariu

Daca aveti cablul de date de culoare rosie(nu portocalie!) la SATA, ala e buba...s-a "umflat" o placuta de plastic la contacte si de aici problemele...am schimbat zeci. Cel de culoare portocalie are "tablita" de metal, face "click" la introducere si nu am vazut vreunul bulit.

Link spre comentariu
Vizitator elmano

am 2 pc-uri quad intel si 4 buc hdd sata de 500 GB bucata...toate cablurile de magistrala sata sint rosii...o sa incerc cu portocaliu...miram-as sa fie aia buba dar...dea DZEU sa ai dreptate...ma gindesc ca atunci ar trebui sa faca figuri si celelalte hdd-uri nu?

Link spre comentariu

ma gindesc ca atunci ar trebui sa faca figuri si celelalte hdd-uri nu?

Or sa faca si alea probleme cat de curand, nici o grija...cablul SATA portocaliu e de 100X mai bun decat cel rosu, ca dovada n-am schimbat nici unul portocaliu, dar rosii cu zecile...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator elmano

poate sint eu mai prostut si dupa 4 facultati nu mai stiu sa citex romineste...hahaaaaaaaaa...in fine...nu vreau sa facem o pole-mica sau mare din asta...cu hdd-ul am rezolvat...l-am donat sa se mai chinuiasca si altii k doar din mizerie se nasc talentele...eu multumesc din suflet tutulor :) care mi-au dat sfaturi...si doresc sa nu fie nevoie de sfaturi...ceea ce ar insemna k totul e ok...multumesc inca odata tuturor http://jamwave.com/elmanomusic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări