Vizitator danjanne Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Cu ce as putea ilocui STK4191 50+50 W. Sa aiva aceiasi configuratie a pinilor dar sa scoata Watii mai multi 70-80w daca s-ar putea. alimentarea fiind la 35.5v Link spre comentariu
ionioni2008 Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 cu aceeasi alimentare NU poti obtine putere semnificativ mai mare.E o lege a fizicii, stii...aia cu conservarea energiei....Mai citeste, ca nu strica!II Link spre comentariu
Vizitator danjanne Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 sa zicem ca ii modific alimentarea ce alt stk are aceiasi configuratie a pinilor dar la o putere mai mare Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 sa zicem ca ii modific alimentarea ce alt stk are aceiasi configuratie a pinilor dar la o putere mai mare parerea mea e ca nu merita sa modifici alimentarea, o sa iesi cam scump..merita doar ca sa experimentezi Link spre comentariu
Den Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Eu peste tot am inlocuit stk-urile de genul cu 2 *tda7294.Puterea ramane cam aceeasi.La capitolul calitate sunet nici stk-ul nu exceleaza.Stk original nu prea mai gasesti pe piata,iar facaturile nu rezista mult timp nici pe sarcina de 8 (de fapt nici in gol)In schimb tda-ul nu va mai crapa asa usor,ieftin la pret,usor de schimbat. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 danjanne, dacă vrei putere mai mare, schimbi ampliful cu altul mai forţos, pe trz. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 ...si cu asta se cam incheie discutia.Nu se poate face asa ceva pentru ca ar trebui inlocuit 80% din amplif, iar pentru asa ceva ai nevoie de cunostiinte, iar daca tu pui asemenea intrebari... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum