Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Format muzica

Optiplex

Postări Recomandate

Deci am vazut ca toti sun deacord ca mp3 sunt "pentru pustani" :sparge: . Eu personal sunt multumit de calitate , am auzit vorbindu-se despre formatul Flac ( sau ceva de genu) care reda la 900kbs nu la 365kbs ca si mp3. Intrebarea mea : de unde pot lua astfel de melodii? Banuiesc ca folosind programe de convertire nu le creste calitatea ci le schimba doar formatul . Ce alte formate mai sunt ? Si biensur , pe astfel de formate ( din moment ce sunt mai rare) se gasesc melodiile house recent aparute ? Ascult orice in afara de manele :P , si imi place la nebunie country deci as vrea o calitate mai mare a sunetului .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

4

• dragon82

3

• zal

2

• ionescu liviu

1

Top autori în acest subiect

FLAC,WMA,WMV gasesti pe orice ******.Ele sunt in general convertite din CD-urile obisnuite,sau din cele cu rezolutie audio HD.Din mp3 in FLAC,e ceva mai greu de convertit,dar nu imposibil,dar calitatea lipseste.

Moderator Edit: Nu se face reclama si nici nu se aminteste despre cum se poate promova pirateria. Be smart: use PM !

Link spre comentariu

MP3-urile nu sunt neaparat pt pustani. Sunt preferate pt spatiul mic ce il ocupa. Si pt rapiditatea cu care le downloadezi.Daca treci de la mp3 la flac vei simti calitatea si in functie de ce sistem audio ai.

Link spre comentariu

FLAC,WMA,WMV gasesti pe orice ******.Ele sunt in general convertite din CD-urile obisnuite,sau din cele cu rezolutie audio HD.Din mp3 in FLAC,e ceva mai greu de convertit,dar nu imposibil,dar calitatea lipseste.

Moderator Edit: Nu se face reclama si nici nu se aminteste despre cum se poate promova pirateria. Be smart: use PM !

Sorry pt faza de mai sus;am scris in graba pt ca ieseam in oras.Merci pt avertizare!
Link spre comentariu

MP3'ul depinde de encoder... Ce e peste 192kbps codat bine, cu greu deosebesti de original. Pe de alta parte FLAC e foarte bun pt editari, pt ca daca editezi un MP3 si salvezi tot MP3 se pierde mult din calitate.

Link spre comentariu

Există şi wav-uri pe net, exact ca pe cd, iar ca formate comprimate, primul e flac, al doilea ape şi tot aşa în jos. Eu le convertesc în wav-uri şi le trag pe cd. Mp3 nu mai folosesc decît pe telefon. :rade:

Cred că e un subiect ptr secţiunea cu muzică.

Link spre comentariu

Există şi wav-uri pe net, exact ca pe cd, iar ca formate comprimate, primul e flac, al doilea ape şi tot aşa în jos. Eu le convertesc în wav-uri şi le trag pe cd. Mp3 nu mai folosesc decît pe telefon. :rade:

Cred că e un subiect ptr secţiunea cu muzică.

oricum calitatea se plateste ,flacurile rar le gasesti disponibile ptr descarcare..
Link spre comentariu

Găseşti în golful piraţilor de toate, scrii flac, sau ape, wav la căutare şi alegi de acolo.

Sau cauţi cu Gogu torrent flac, ori torrent... celelalte şi vezi de unde poţi descărca fără bani, în general găseşti uşor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări