pusttiu Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 faza cu mileul nu e la misto.,....am mileuri pe toate sculele , daca va uitati atent in poza cu linia se vad doua nab-uri de akai tot pe mileu , au valoare sentimentala:) daca stie cineva un deeler autorizat velleman caut inelel de pus langa lampi...ca la modelul k4040 Link spre comentariu
aygun Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 faza cu mileul nu e la misto.,....am mileuri pe toate sculele , daca va uitati atent in poza cu linia se vad doua nab-uri de akai tot pe mileu , au valoare sentimentala:) si eu am mileuri de macrame lucrate manual de maica-mea ! cred ca iti aminteste cate ceva !Maica-mea le facea din macrame alb si belea ochii la seturile alea saptamani in sir asa ca e de inteles !Daca sunt lucrate cu grija ( ca si amplifurile pe care le orneaza ) este de inteles sa insemne asa mult ptr om !Sa stapanesti sanatos atat ampliful cat si mileurile !Viata lunga si prospera ! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Întîmplător am găsit asta pe net: http://www.veiset.net/k4040/index.html Este acolo şi modificarea defazorului într-unul mai performant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum