Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor R2500

esu

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9gcc

5

• esu

4

• sebi_c

2

• RoadRunner941

2

Top autori în acest subiect

Vizitator mari2005

astazi l-am ,,bagat,, in priza si nimic receptie............................la R 250M2 tot asa l-am ,,bagat,, in priza si fara apasarea tamburul energic nu se executa receptia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ioan

R 250M2 este un receptor "beton" si daca cuplezi doua elimini faddingul. Nu se strica intr-o viata.R 2500 este similar ca la loto. Sensibil la miscari, temperatura, etc.Marian
Link spre comentariu

Off topic.

Apropos de aparatura "cdelano v cccp"

Are cineva poze cu afisul, "Atentie dusmanul asculta!" in romana sau de preferat in rusa "Bнимание, противник прослушать!" ?

Sau macar poza de calitate superioara a unui echipament pe care era asa ceva? Ca sa o cropez si apoi sa o pun pe un 10*15cm, hi, hi..

Imi si imaginez figura unui anumit coleg de la job cand, dupa pauza de Revelion, va vedea asa ceva pe masa lui....

Asa ca pls HELP ME..

Acuma daca vreti si voi sa faceti asemenea surprize, sunteti invitatii mei..

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am revenit si multumesc yo9gcc pt sfaturile si schema trimisa receptorul functioneaza impecabil dar nu stiu pana cand.defectul a fost in blocul receptor mai precis in sursa de alimentare stabilizatorul am desfacut radiatorul din spatele blocului si am inlocuit siguranta de 4A ..am luat si de rezerva un bloc sinteza si un bloc receptor. cu stima IOAN

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări