yo9gcc Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Da este un receptor de pe statia R 140, urmasul lui R 118, foarte solid cred ca daca il aruncai din avion nu se defecta (lucru rusesc) Link spre comentariu
Vizitator mari2005 Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 astazi l-am ,,bagat,, in priza si nimic receptie............................la R 250M2 tot asa l-am ,,bagat,, in priza si fara apasarea tamburul energic nu se executa receptia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,IoanR 250M2 este un receptor "beton" si daca cuplezi doua elimini faddingul. Nu se strica intr-o viata.R 2500 este similar ca la loto. Sensibil la miscari, temperatura, etc.Marian Link spre comentariu
adrianc Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Pt coric 66Este vorba de receptorul de magistrala R-155 Brusnika (ьрусника) care face parte si din completul statiei auto R-14073La Multi AniAdrian YO3HVV Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Da , asa este , ala e. Multumesc frumos. Oare s-o mai fi gasind pe undeva ? M-ar interesa .Anul Nou Fericit , toate cele bune , La Multi Ani ! Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Off topic. Apropos de aparatura "cdelano v cccp" Are cineva poze cu afisul, "Atentie dusmanul asculta!" in romana sau de preferat in rusa "Bнимание, противник прослушать!" ? Sau macar poza de calitate superioara a unui echipament pe care era asa ceva? Ca sa o cropez si apoi sa o pun pe un 10*15cm, hi, hi.. Imi si imaginez figura unui anumit coleg de la job cand, dupa pauza de Revelion, va vedea asa ceva pe masa lui.... Asa ca pls HELP ME.. Acuma daca vreti si voi sa faceti asemenea surprize, sunteti invitatii mei.. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 am cateva, daca sunt bune le trimit in format mai mare Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 de pe google...[attachment=0]net.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Va multumesc pt bunavointa aratata. Dar cele primite sunt prea mici si nu le pot tipari.Mai astept/sap.. Link spre comentariu
esu Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 am revenit si multumesc yo9gcc pt sfaturile si schema trimisa receptorul functioneaza impecabil dar nu stiu pana cand.defectul a fost in blocul receptor mai precis in sursa de alimentare stabilizatorul am desfacut radiatorul din spatele blocului si am inlocuit siguranta de 4A ..am luat si de rezerva un bloc sinteza si un bloc receptor. cu stima IOAN Link spre comentariu
RoadRunner941 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 http://picasaweb.google.com/11453600244 ... 0608589890 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum