esu Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Va salut Am nevoie de cateva date despre acest tip de receptor.Cu stima IOAN Link spre comentariu
yo9gcc Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Gama de frecventa - 1.4 - 29.99999 mhzecart - 10hz sau 100 hzsensibilitatea - A1 - 1uv (microvolt) A3A - 2uv Are filtre de FI - MF200Mai precis, de ce aveti nevoie? Am descrierea tehnica si instructiuni de exploatare daca va intereseazaDaca va intereseza schemele incercati pe la baza de reparatii de pe MagureleMarian Link spre comentariu
sebi_c Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Ma intereseaza si pe mine schemele lui R2500! Poate face cineva ceva? Link spre comentariu
esu Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 ma intereseaza instructiunile de exploatare zicea cineva ieri la TARGUL RADIOAMATORILOR din BUCURESTI ,,ce trebuie cartea de exploatare il bagi in priza si asculti la el ,, okma intereseaza modul de operare nu neaparat si schemele astazi l-am ,,bagat,, in priza si nimic receptie............................ la R 250M2 tot asa l-am ,,bagat,, in priza si fara apasarea tamburul energic nu se executa receptia ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ioan Link spre comentariu
esu Postat Octombrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2010 poze cu acest aparat urmeaza o cosmetica generala Uploaded with ImageShack.us Link spre comentariu
yo9gcc Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Am scanat DESCRIEREA TEHNICA SI INSTRUCTIUNI DE EXPLOATARE R2500 timp de 10 zile le gasiti aici http://dl.transfer.ro/2500-transfer_ro- ... 1772f3.zip Dupa 10 zile se sterg automat, daca este nevoie o sa le mai pun inca odata. Marian YO9GCC Link spre comentariu
sebi_c Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Am scanat DESCRIEREA TEHNICA SI INSTRUCTIUNI DE EXPLOATARE R2500timp de 10 zile le gasiti aici http://dl.transfer.ro/2500-transfer_ro- ... 1772f3.zipDupa 10 zile se sterg automat, daca este nevoie o sa le mai pun inca odata.Marian YO9GCCUite, ca eu am scapat sansa oferita. Daca se mai poate o data, te rog!Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Si eu sunt interesat, ramanem datori!73! Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Am repus fisierele http://dl.transfer.ro/2500-transfer_RO-03nov-7f8bc9.zip Wow poate asa scap si eu de datorii 73! Marian Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Multumesc , cam seamana la functii cu EKD... , alte vremuri.... Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Cu scuze pentru off topic , dar profit de poza acestui R2500 pentru a cere detalii cunoscatorilor despre un alt aparat militar , asemanator cu acesta , vazut de catre mine prin '85 , in Balotesti. Era cu mult mai inalt decat acesta si avea afisajul frecventei cu tuburi Nixie . Din pacate n-am alte amintiri decat cele vizuale , si acelea cam estompate de trecerea anilor ; n-am avut ocazia sa-l butonez , fiind consemnat pe R250 si din cand in cand pe EKD 300.Cand spun detalii , ma refer la un "nume" care sa ma ajute sa-l identific , o poza ar fi nemaipomenita. Era impresionant si chiar m-a lasat impresionat pana in ziua de azi , desi nu am mai vazut acel tip de aparat din '87. Va multumesc. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Receptor cu tuburi Nixie nu cunosc decat pe acesta poate fara sertarele de jos care erau pentru lucru in tlp. Link spre comentariu
RoadRunner941 Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Sa fie vorba de emitatorul R1180,care avea "unitatea de comanda" asemanatoare cu R2500 ??Am lucrat cu el,dar parca nu avea tuburi Nixie... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Posibil ML1250, un receptor unguresc. Au fost si prin ro citeva bucati.. Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Receptor cu tuburi Nixie nu cunosc decat pe acesta poate fara sertarele de jos care erau pentru lucru in tlp.Acesta era. Avea toate modulele si acela . Mi-am bucurat privirea din nou. Deh , nostalgia dupa acele vremuri , amintiri , etc. Va multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum