Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor R2500

esu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9gcc

5

• esu

4

• sebi_c

2

• RoadRunner941

2

Top autori în acest subiect

Gama de frecventa - 1.4 - 29.99999 mhzecart - 10hz sau 100 hzsensibilitatea - A1 - 1uv (microvolt) A3A - 2uv Are filtre de FI - MF200Mai precis, de ce aveti nevoie? Am descrierea tehnica si instructiuni de exploatare daca va intereseazaDaca va intereseza schemele incercati pe la baza de reparatii de pe MagureleMarian

Link spre comentariu

ma intereseaza instructiunile de exploatare

zicea cineva ieri la TARGUL RADIOAMATORILOR din BUCURESTI

,,ce trebuie cartea de exploatare il bagi in priza si asculti la el ,,

okma intereseaza modul de operare nu neaparat si schemele

astazi l-am ,,bagat,, in priza si nimic receptie............................

la R 250M2 tot asa l-am ,,bagat,, in priza si fara apasarea tamburul energic nu se executa receptia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ioan

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator coric66

Cu scuze pentru off topic , dar profit de poza acestui R2500 pentru a cere detalii cunoscatorilor despre un alt aparat militar , asemanator cu acesta , vazut de catre mine prin '85 , in Balotesti. Era cu mult mai inalt decat acesta si avea afisajul frecventei cu tuburi Nixie . Din pacate n-am alte amintiri decat cele vizuale , si acelea cam estompate de trecerea anilor ; n-am avut ocazia sa-l butonez , fiind consemnat pe R250 si din cand in cand pe EKD 300.Cand spun detalii , ma refer la un "nume" care sa ma ajute sa-l identific , o poza ar fi nemaipomenita. Era impresionant si chiar m-a lasat impresionat pana in ziua de azi , desi nu am mai vazut acel tip de aparat din '87. Va multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator coric66

Receptor cu tuburi Nixie nu cunosc decat pe acesta poate fara sertarele de jos care erau pentru lucru in tlp.

Acesta era. Avea toate modulele si acela . Mi-am bucurat privirea din nou. Deh , nostalgia dupa acele vremuri , amintiri , etc. Va multumesc mult.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări