stefanstudio Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 deasta sunt eu innebunit dupa sisteme home cinema ca in loc sa scoata bas scoate basini scuze vanturi prin tubul de basreflex Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 deasta sunt eu innebunit dupa sisteme home cinema ca in loc sa scoata bas scoate basini scuze vanturi prin tubul de basreflexCele cu subwoofer de 25 de cm diametru sunt ok. Cele cu difuzoare de diametru mai mic nu coboara destul de jos, nu au kick si nici nu se pot numi subwoofere. Asta e, subbasul costa. Putini sunt dispusi sa dea sume mari doar pt un subwoofer capabil de calitate. Din fericire la prea putine genuri muzicale simti nevoia unui subwoofer. Link spre comentariu
clauuuu Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 deci mi-am luat teapa ? subwooferu vietii.. Link spre comentariu
clauuuu Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 scuze pentru dublu post dar nu pot sa editez postul precedent..la ce ajuta intrarea SP/DIF ? am vazut pe google ca e un cablu coaxial..dar ce este? trimite semnalul mai bun sau..?intreb pentru ca am optiunea asta la placa audio.. (digital output only) Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Trimite semnalul in format digital la un convertor digital to analog extern. Are avantajul ca nu e influentat de paraziti, ca un semnal analog pe cabluri proaste. Link spre comentariu
clauuuu Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 pot sa arunc deja sistemul degeaba are el 300w daca de la jumate subwooferul deja incepe sa distorsioneze Link spre comentariu
sckump Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Cam toate sistemele, daca sunt utilizate pana in clipping (maxim), distorsioneaza. O melodie de regula poate avea pasaje in care apar si varfuri de 3 dB, de 6 dB de exemplu peste valoare normala (functie de dinamica melodiei), care daca nu dispun de acel "headroom" al amplificarii, vor fi redate distorsionat. Tu daca asculti de exemplu la jumatate din puterea maxima a sistemului, vei dispune de un headroom (=un fel de rezerva de putere) de 3 dB. Daca ai asculta la un sfert din puterea maxima disponibila a sistemului, vei avea acel headroom de 6 dB => probabilitatea mai mica de a aparea distorsiuni. Pe cand daca asculti la volum maxim, nu vei avea nici un fel de rezerva de putere, adica acel headroom=0 dB, si la pasaje mai ridicate, vor aparea tot felul de distorsiuni, tocmai din cauza ca sistemul este fortat sa redea peste maximul de putere disponibila. Link spre comentariu
clauuuu Postat Septembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2010 multumesc mult pentru sfaturi,mai ales lui sckump pentru ca si-a pierdut ceva timp in acest topic am fost si am ascultat muzica si pe la prieteni si am uitat ceva..am un sunet senzational de bun si la jumate si la minim si la maxim sunt foarte multumit din nou de sistem Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum