Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop asus f5n variatii de frecventa a procesorului

Vizitator adrian72

Postări Recomandate

Vizitator adrian72

Buna ziua,am un laptop asus f5n si am probleme cu variatii de frecventa la procesorprocesorul este AMD turion 64 mobile MK-36 de 2 GBproblema lui este ca lucreaza la ce frecventa vrea el.....adica uneori la 637mhz, uneori la 739mhz, uneori la 1,59 ghz si cel mai rar la 1,99ghz ( cum cred ca ar fi normal)mentionez ca aceste variatii de frecventa nu au nici o legatura cu faptul ca ruleaza sau nu vreun program in momentul respectivdaca ma poate ajuta cineva cu un sfat.....multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Variatiile alea sunt facute de Cool 'n' Quiet si e normal sa faca asa, in momentul in care procesorul este in sarcina frecventa lui creste automat, atunci cand sta degeaba scade ca sa nu consume baterie aiurea si sa nu se incalzeasca. Recomand sa il lasi in pace, asta daca nu vrei sa'ti transformi laptopul in fier de calcat. :limb:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări