Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Citeva intrebari despre constructia incintelor (lemnarie...)

Vizitator codebutcher

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Intradevar ca forumul este cam as dar daca unii nu mai si raspund la cei care intreaba (cum esti tu, ziceai ca nu mai ai interes) atunci nu mai are nici un rost sa-l mai tin pentru ca este doar intrebari fara raspunsuri. :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

7

• Mircea Bartic

3

• titro

2

• mosfet

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tuie

Eram curios si nu se poate spune ca nu am avut rabdare. Toata vara asta, putin cate putin am reusit sa-mi fac si eu niste boxe (primele facute de mine), apoi am descoperit si forumul asta si am zis ca aici e de mine, acum am de unde sa invat si eu cate ceva. Ma gandeam ca la urmatorul proiect sa fac si faltzuri la cutii pt. ca la astea care le-am facut, atunci cand le mesteream nici nu ma gandeam ca as putea avea asa pretentii. :wink:

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

frecventa de acordare e legata de masele de aer care se afla in tubul de bass reflex si de masa de aer din cutie.Deci ca sa acordezi mai jos ori faci cutia mai mare, ori lungesti tubul sau ingustezi tubul (vezi nu prea mult ca apoi o sa fluiere aerul)sunt ceva formule care determina lungime tubului pt o anumita frecventa si volum al cutiei...dar habar nu am unde le am cauta pe google sigur gasesti

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări