MadRaper Postat Septembrie 16, 2004 Partajează Postat Septembrie 16, 2004 falt se poate face cu freza la atelierele de prelucrari mecanice ... eu acolo imi fac la nevoie defapt o singura data am facut Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Septembrie 17, 2004 Partajează Postat Septembrie 17, 2004 Metoda de dat faltz nu implica bormasina. O sa va dau instructiunile mai tirziu, acum nu am timp. Link spre comentariu
ics Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Stie cineva cum se poate face asa ceva? http://www.porcovanii.3x.ro/pics/cooledge.jpg Link spre comentariu
Vizitator seamaster Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 ... nu stiu daca am retinut bine - esti din iasi ?daca da, exista acolo o reprezentanta a lui magnum advertising corp.baietii astia au router - poate sa-ti decupeze in fel si chip cu el, la o precizie impecabila.bani de dat sa ai ...salutari Metoda de dat faltz nu implica bormasina. O sa va dau instructiunile mai tirziu, acum nu am timp. Link spre comentariu
Vizitator Vlado Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Salut ! Stie cineva vreun depozit prin Bucuresti unde gasesti PAL de grosime 20mm-22mm sau MDF ??? Si cam care sunt preturile ? Link spre comentariu
nixforever Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 mda dar prin cluj stie careva? ca eu inca nu am dat de unul Link spre comentariu
Vizitator Vlado Postat Octombrie 16, 2004 Partajează Postat Octombrie 16, 2004 Pentru un difuzor P-audio E12-100S , pal de ce grosime ar fi potrivit sa folosesc ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 16, 2004 Partajează Postat Octombrie 16, 2004 Poti folosi linistit PAL de 16 sau 18 mm numai sa ranforsezi incinta sa fie cat mai rigida Link spre comentariu
Vizitator Vlado Postat Octombrie 16, 2004 Partajează Postat Octombrie 16, 2004 Cum adica sa ranforsez incinta ? Link spre comentariu
titro Postat Octombrie 16, 2004 Partajează Postat Octombrie 16, 2004 adica sa ii bagi intarituri la imbinari si oriunde crezi tu ca este necesar pt ca incinta sa fie cat mai rigida adica sa aiba o frecventa de rezonanta proprie cat mai joasa, daca este posibil sa nu rezoneze de loc (=0 Hz). Link spre comentariu
Vizitator Vlado Postat Octombrie 16, 2004 Partajează Postat Octombrie 16, 2004 Am inteles, mersi ! Link spre comentariu
Vizitator Vlado Postat Octombrie 16, 2004 Partajează Postat Octombrie 16, 2004 Apropo, a facut cineva vreo incinta cu acest difuzor ? Link spre comentariu
Vizitator tuie Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 Metoda de dat faltz nu implica bormasina. O sa va dau instructiunile mai tirziu, acum nu am timp.Octombrie a venit si timp tot nu ai... :roll: ?!! Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Octombrie 22, 2004 Partajează Postat Octombrie 22, 2004 Metoda de dat faltz nu implica bormasina. O sa va dau instructiunile mai tirziu, acum nu am timp.Octombrie a venit si timp tot nu ai... :roll: ?!!Sincer interesul meu pentru acest forum a ajuns aproape de 0, majoritatea discutiilor sint pe linia "vreau sa-mi fac si eu niste boxe da' mai ieftine, asa la vreun milion amindoua, da' sa se auda bine, sa-mi terorizez vecinii cu ele etc" Ma uit din an in pasti si atunci mai dau cu un off-topic...Mi-e cam lene sa explic acum cu e cu faltzul dar uitati-va aici sau dati un search pe gogu cu "router plane(s)" http://home.earthlink.net/~kvaughn65j/planes.htmlSi o poza http://home.earthlink.net/~kvaughn65j/router_planes.jpgPlane e rindea, iar router plane e o rindea mai cu mot.Practic nu e pt "dat" faltzuri, e pt netezit santul, dar na, se presupune ca ai dat santul cu un topor sau mai stiu eu ce. Enjoy. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum