Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Citeva intrebari despre constructia incintelor (lemnarie...)

Vizitator codebutcher

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

7

• Mircea Bartic

3

• titro

2

• mosfet

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator seamaster

... nu stiu daca am retinut bine - esti din iasi ?daca da, exista acolo o reprezentanta a lui magnum advertising corp.baietii astia au router - poate sa-ti decupeze in fel si chip cu el, la o precizie impecabila.bani de dat sa ai ...salutari

Metoda de dat faltz nu implica bormasina. O sa va dau instructiunile mai tirziu, acum nu am timp.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

adica sa ii bagi intarituri la imbinari si oriunde crezi tu ca este necesar pt ca incinta sa fie cat mai rigida adica sa aiba o frecventa de rezonanta proprie cat mai joasa, daca este posibil sa nu rezoneze de loc (=0 Hz).

Link spre comentariu
Vizitator codebutcher

Metoda de dat faltz nu implica bormasina. O sa va dau instructiunile mai tirziu, acum nu am timp.

Octombrie a venit si timp tot nu ai... :roll: ?!!
Sincer interesul meu pentru acest forum a ajuns aproape de 0, majoritatea discutiilor sint pe linia "vreau sa-mi fac si eu niste boxe da' mai ieftine, asa la vreun milion amindoua, da' sa se auda bine, sa-mi terorizez vecinii cu ele etc" Ma uit din an in pasti si atunci mai dau cu un off-topic...Mi-e cam lene sa explic acum cu e cu faltzul dar uitati-va aici sau dati un search pe gogu cu "router plane(s)" http://home.earthlink.net/~kvaughn65j/planes.htmlSi o poza http://home.earthlink.net/~kvaughn65j/router_planes.jpgPlane e rindea, iar router plane e o rindea mai cu mot.Practic nu e pt "dat" faltzuri, e pt netezit santul, dar na, se presupune ca ai dat santul cu un topor sau mai stiu eu ce. Enjoy.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări