Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Player .wav 20 de secunde

DarthVader

Postări Recomandate

Salutare. Am nevoie de un "dispozitiv" care sa redea un fragment dintr-o melodie. Adica vreo 20 de secunde dintr-un fisier wav(ca e cel mai simplu format). Din cate am studiat as avea nevoie de un microcontroller (PIC) si asta e partea la care am nevoie de ajutor. Sau daca stiti alte scheme mai simple pentru asta as fi recunoscator. Practic imi trebuie partea pana cand semnalul devine analogic ca cu amplificarea ma descurc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_steel

4

• DarthVader

3

• godFather89

2

• mișa

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din cate vad imi trebuie programator pentru micocontrollerul acela nu? Nu exista solutie care sa poata fi facuta fara programator?(nu ma pricep prea bine la partea de microcontrollere. Daca chiar trebuie imi voi face un programator).

Link spre comentariu

Bun, atunci v-as ruga sa-mi recomandati o schema de programator buna sa-mi fac "botezul" in domeniul asta. Ce soft trebuie ca sa pot programa unul? sau mai bine zis ce soft trebuie sa pun pe controller firmware-ul dat in linkul cu prima schema?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări