Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie Taxi

MDshelll

Postări Recomandate

pai normal ca nu sesizeaza, ca nu conectezi ceva pe USB.acolo in soft trebuie sa ai undeva "read radio" sau ceva de genul, aceasta comanda citeste memoria statiei, cu conditia sa fie alimentata. abia atunci iti dai seama daca merge, in momentul in care iti apar canalele si frecventele.de preferabil sa nu pice curentul la calculator sau la statie cat esti conectat ca la unele modele mai vechi se pot distruge memoriile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

14

• yo3ihg

4

• yo9how

2

• yo7but

1

Top autori în acest subiect

Am comanda in program READ TR dau pe ea si imi zice illegal operation apoi sa verific cablu, daca statia e alimentata etc. Am verificat programatorul, pe osciloscop si trimite date catre statie. Problema este ca statia NU RASPUNDE:-???

Link spre comentariu

poate nu ai conectat unde trebuie firele in rj45, cauta pe net schema de conexiuni din mufa respectiva, poate sunt altfel conectate decat pe siteul rusului.sau o fi statia stricata deja, ai testat-o? emite pe o sarcina de 50 ohmi si vezi daca se incalzeste daca nu ai frecventmetru sau powermetru. mai mult nu stiu ce sa zic

Link spre comentariu

Cum nu am conectat unde trebuie firele daca scrie in datasheet, pinul 2 si pinul 7. Chestia este ca am verificat programatorul cu osciloscopul, si este transmitere de date, dar nu raspunde statia.

Link spre comentariu

Am testat emisia merge, se aprinde becul rosu, e ok. Doar ca nu reusesc sa o setez pe frecventa.Ceva se intampla, pentru ca daca scot RJ45 din statie si dau sa caute la program imi zice: No response from transrecevier". Daca pun mufa in statie imi da "Illegal data". Ideei sugestii? :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări