Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie Taxi

MDshelll

Postări Recomandate

Salut am primit de curand o statie care functiona in regim de taxi candva cred, dar problema este ca nu aud nimic pe ea. AM inteles ca statiile astea se programeaza cumva? Pot sa ascult taxiurile cu ea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

14

• yo3ihg

4

• yo9how

2

• yo7but

1

Top autori în acest subiect

www.repeater-builder.com/icom/pdfs/icom ... 21s-sm.pdf

La aceasta adresa gasiti service manual.

Statia dvs se poate programa pe pc, avand ecartul de frecventa 136-174Mhz, 8 canale si 25W, mai multe detalii gasiti acolo.

spuneti ca ati incercat sa receptionati taxi-urile dar nu ati prin mai nimic; poate statia a fost programata pe anumite frecvente care in prezent nu mai sunt folosite de firmele de taxi. Incercati cu un scaner, sau o statie vhf care stie si scanare, sa aflati care sunt aceste frecvente in orasul dvs si apoi sa vedeti ce frecvente aveti setate pe statie.

Statie poate fi folosita si pentru banda de radioamatori 144-146Mhz, asta in cazul in care aveti autorizatie ptr a utiliza aceasta banda

Toate cele bune,

73 de yo9how

Link spre comentariu

Aha, m-am prins, intrarea in montaj e mufa de la mike unde se conecteaza pinul 2 si 7, si iesirea din montaj unde e mufa e RS232.Si pe mufa rs 232 conectez doar pini :3, 2, 7, 8 si 5, conform schemei?

Link spre comentariu

aia e o schema de programator universal pt icom, portabilele se programeaza pe jack, mobilele pe rj45.rs232 intra prin 3,2,7,8,5, si pui rj45 pe gnd si program, dar daca ai alta statie de programat in locul rj45 poti pune jack sau orice alta mufa are nevoie statia respectiva pt a fi programata.

Link spre comentariu

Aha, am inteles, maine ma duc sa cumpar mufa RS. Am copiat si un program CS-F100 de pe site-ul producatorului cu el cred ca se acceseaza CIP-ul. Sa il pot reprograma pe alte frecvente. Acuma eu am tot citit pe net cum ca statia asta ar avea 8 canale, totusi unde-s cele 8? Pentru ca pe ea scrie doar 4, si are 4 butoane pt canale. Celelalte 4 pe unde sunt? :nas:Am o intrebare: In loc de diodele din schema de programator e bine daca am pus diode UF 4007?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări