Vizitator ionutvoicu67 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Vreau sa stiu daca se merita sa il repar daca gasesc schema lui? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Vreau sa stiu daca se merita sa il repar daca gasesc schema lui?ce sa reparati???nu tu model,tip ,nimic,nimic? pe acest forum este o mare problemamulti nu stiu sa intrebe sau sa formuleze o intrebare eu zic sa repari amplificatorul ,dar unde este ?nu vede nimeni nici un aplificatorla ce sa ne dam cu parerea?? Link spre comentariu
carageae Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Depinde unde l-ai gasit si in ce stare e...daca e scos de pe fundul unui lac raspunsul este NU. :ras:EDIT: Intre timp m-am dumirit despre ce amplificator e vorba...schema se pare ca nu o are nimeni, dar se poate ridica daca aparatul nu a fost "ciobanit".Raspunsul de mai sus ramane...pana la noi clarificari. Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 dl e incepator in forum....se poate sa revina cu poze sau detalii cind o sa stie cum sa foloseasca forumul la adevarata lui valoare 1 Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 viewtopic.php?f=5&t=66367Aici este primul episod al acestei discutii. Probabil nu mai stia pe unde este. Link spre comentariu
Vizitator ionutvoicu67 Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Ma scuzati ca nu am scris despre ce este vorba, dar va pot spune ca problema mea este un amplificator de 40 W pe lampi produs de Uzina Electronica anii 1960 - 1970 pe care vreau sa il repar dar imi trebuie schema pentru ca nu stiu cum sa leg transformatorul care a fost scos din el. Poza amplificatorului se afla pe urmatorul link : http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 7_poza.jpg Va multumesc. Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 am avut citeva Ampuri din astea. le-am facut bucati si am recuperat din ele ce am putut folosind in ampul meu. (lampi , socluri, drosel, traf de alimetare dar rebobinat, traf de iesire pt cine are nevoie) http://www.99poze.ro/amp_w_electronica/ astea sunt datele importante. nu se merita reconditionat , parerea mea. are brum si este prea mare si urat. mai ales ca este mono si industrial. la gara era folosit la avizare calatori statea in priza 24/24 7/7 f solid construit . traful de iesire e asa si asa , pt cei ce vor ceva bun trebuie rebobinat, eu l-am folosit asa cum e el si pot zice ca sunt f multumit de cum suna. Link spre comentariu
Vizitator ionutvoicu67 Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Multumesc mult ,,pusttiule" sper sa ma pot descurca cu aceste scheme. Vreau sa-l folosesc pentru baiat caruia ii plce foarte mult sa cante la chitara. Daca doriti sa-l vedeti cantand, intrati pe adresa,, . Inca odata iti multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum