sorin_florin Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 pt nedumeritul verifica condesatorul 0,047mf 1000v sigur se incalzeste de se stinge osciloscopul E0108 Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Crezi ca'l mai are ,dupa un an ? Link spre comentariu
sorin_florin Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 nu conteaza daca are sau nu ,si pentru altii spun daca au un oscilosco e0108 cu acelas diagnostic este defect frecvent la acest tip Link spre comentariu
Vizitator alexim Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Astazi am scanat CARTEA TEHNICA E0108 si sper sa multumesc pe toti cei care doresc sa aiba acest manual service .Buna Am si eu un E0108 care s-a defectat si as dori daca vrei sa ma ajuti cu schemele Multumesc anticipat NICUNI email: [email protected] Link spre comentariu
Vizitator alexim Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Astazi am scanat manualul service si l-am trimis pe rapidshare ,nu stiu cit timp il pastreza ,am vrut sa vad daca se poate descarca de pe rapidshare nu am reusit prima oara ,dupa ce am accesat linkul de pe elforum a mers.SEG. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum